18 / 04 / 2024

Konut sektörü 2018 yılını kampanyalarla karşıladı!

Konut sektörü 2018 yılını kampanyalarla karşıladı!

Konut sektörü 2018 yılında kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Emlak Konut 84 ay 0 faiz, Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan, Emlak Konut'tan yüzde 30'a varan indirim kampanyası gibi kampanyalar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor...



2018 yılında hangi projelerde kampanyalar başladı? Hangi projelerde ödeme kolaylıkları ve fiyat avantajı bulunuyor? İşte cevabı...

 

1-) 84 ay 0 faiz kampanyası


2017 yılında yeni kampanyasının sinyalini veren Emlak Konut 84 ay 0 faiz kampanyasını düzenledi.  Kampanyaya göre konut alıcıları yüzde 10 peşin, 84 ay yüzde 0 faizle konut kredisinden faydalanabiliyor. 

1 Ocak ile 31 Mart tarihleri arasında geçerli olan 84 ay 0 faiz kampanyası Emlak Konut GYO çatısı altında olmayacak ve firmalar inisiyatif alarak kampanya başlatacak.


Kampanya hakkında detaylar için tıklayın


84 ay 0 faizli konut projeleri için tıklayın

 

 

2-) Emlak Konut'tan yüzde 30'a varan indirim kampanyası

 

Emlak Konut GYO 6 projesinde toplam 798 adet konutta yüzde 30'a varan indirim yapan Emlak Konut, ev sahibi olmak isteyenler için fırsat sunuyor.


"Yüzde 100 mutluluk için yüzde 30'a varan indirim" sloganıyla tanıtılan kampanyadaki projelerden 2 tanesi İstanbul'da yer alırken, kalan projeler ise Ankara, Niğde, Kocaeli ve Nevşehir'de yer alıyor. 

 

Emlak Konut'tan yüzde 30'a varan indirim kampanyası kapsamında toplam 798 adet konutta yüzde 30'a varan indirim yapılıyor. 


Kampanyalı projeler şu şekilde; Başkent Emlak Konutları, Kuzey Yakası Ofisleri, Niğde Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları, Nevşehir Emlak Konutları ve Esenler Emlak Konutları.

 

Kampanya hakkında detaylar için tıklayın


Yüzde 30'a varan indirim kampanyasındaki projeler için tıklayın

 

 

 

3-) Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan kampanyası

Gayrimenkulde 44 yıllık tecrübesiyle konuşulan Sinpaş 2018'in ilk başlarında bir kampanyaya imza atıyor. 

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya düzenledi.


Sinpaş tüm projelerinde yeni bir ödeme planı hazırladı. Projeler İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer alıyor. 


Kampanya hakkında detaylar için tıklayın

 

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan kampanyasındaki projeler için tıklayın

 

4-) Sevgililer Günü kampanyaları


Gayrimenkul sektörünün temsilcileri 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar düzenledi. Birçok markalı konut projesinde uygun fiyat ve ödeme kolaylıkları sağlandı. 

14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla bazı projelerde kampanyalar başladı.


Kampanya hakkında detaylar için tıklayın

 

 

 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön