18 / 04 / 2024

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

İnşaat firmaları Ramazan Bayramı ile birlikte projelerinin ödeme planında herkese uygun çeşitliliğe gidiyor. Konut alıcıları düşük peşinat, sıfır faiz ya da ertelemeli aylık taksitlerle bütçesine göre istediği ödeme seçeneğinden faydalanıyor...




Demir İnşaat'tan 10 numara kampanya DEMİR İnşaat, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Demir Romance ve Ayışığı Vadi Evleri projelerinde bayrama özel 10 numara fırsat sunuyor. Bayramın ikinci ve üçüncü günü satış ofisinin kapılarını ziyaretçilerine açan firma, kampanyalar çerçevesinde, Demir Romance'da "yüzde 10 peşinatla daire sahibi olun" sloganıyla tüketicileri ev sahibi olmaya davet ediyor. Ayışığı Vadi Evleri'nde kalan sınırlı sayıda daire için 10 bin TL peşinat imkânı da sunuyor. 



By Gayrimenkul un hayata geçirdiği By Concept projesinde bayram kampanyası kapsamında 'önce otur sonra öde' fırsatı sunuluyor. Stüdyodan 4+1 dublekse kadar farklı daire seçeneğinin yer aldığı Sultanbeyli By Concept projesinde 1+1 daireler 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 5 peşinat verildiğinde ödemelere 1 yıl sonra başlanıyor. 



Yüzde 30 peşinata ise firma tarafından 40 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor. Spradon Vadi'de peşinat yıl sonunda az durgunluğunu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen inşaat firmaları bayrama da doludizgin girdi. Ramazan Bayramı kampanyalarıyla konut satışlarına hareketlilik getirmeyi düşünen firmalar, alıcılara cazip teklifler sunuyor. Peşinatı düşürüp teslimi erteleyen, özel dairelere cazip indirimler yapan firmalar, alıcıları satış ofislerine çekmek için kıyasıya rekabet ediyor.

 


Firmadan büyük jest ÇUKUROVA Gayrimenkul'ün Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Tower'da ev alanlara 3 bin 600 TL peşinat firma tarafından hediye ediliyor. 36 katlı tek bloktan oluşan yatırımda toplam 253 konut yer alıyor. Yüzde 1 ya da 5 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kredi taksitleri de 1 yıl erteleniyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede stüdyo daireler 149 bin, 1+1'ler 225 bin, 2+1'ler 360 bin, 3+1 daireler ise 585 bin liradan satışa sunuluyor. 



KUZU Grup'un hayata geçirdiği Spradon Vadi Bahçeşehir'de 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede 1+1 daireler 178 bin TL'den, 2+1'ler ise 278 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında peşinat yüzde 1'e düşürülmüş. Peşinatın yüzde 24'lük kısmı ise yıl sonunda ödeniyor. Bedelin yüzde 75'i de banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Eroğlu'ndan büyük indirim EROGLU Gayrimenkul, Ramazan Bayramı'na özel düzenlediği kampanya kapsamında Bursa Harmony Tovvers, Lounge, Lounge 2 ve Platform Merter projelerinde 11 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için 10-11 Ağustos 2013 tarihleri arasında 4 projeden konut almak gerekiyor. 



Başarır'dan % 1 avantajı BAŞARIR İnşaat, Helenium Garden'da bayrama özel kampanyalar düzenledi. Bu kapsamda yüzde 1 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Geriye kalan yüzde 24'lük kısım ise teslimatta ödeniyor. Firmanın diğer kampanyasında ise yüzde 25 peşinat seçeneği bulunuyor. 



Sıfır faizle teslimatı bekle BABACAN Yapı'nın hayata geçirdiği Güneşli Express Residence projesi, 4 bin 520 metrekare alan üzerinde toplam 158 konuttan oluşuyor. Projede stüdyo, 1+1,1.5+1 garden, 2+1 ve 3+1 dubleks penthouse daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 109 bin TL'den başladığı projede, yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan yüzde 24'lük kısım ise vade farksız teslime öteleniyor. 



Future Park'ta 68 ay 0 faizle FUTURE Park projesi Hiper Gayrimenkul'ün Esenyurt'ta hayata geçirdiği Future Park bin 600 konuttan oluşuyor. Projede stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 6 ay sonra yüzde 15 daha ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 



Terrace Mix'te 5 bin TL'lik bayram hediyesi İNANLAR İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Terrace Mix'te bayram süresince geçerli olan kampanya kapsamında 5 bin TL'lik indirim yapılıyor. Toplam 945 konuttan oluşan yatırımda fiyatlar 104 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Hayat Tepe peşinatı teslimde alıyor ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Hayat Tepe'de peşinat teslimde alınıyor. 31 Ağustos 2013'e kadar geçerli olan kampanya kapsamında peşinat teslimde ödeniyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satışların devam ettiği Bayrampaşa Hayat Tepe projesinde fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. 93 bin 323 metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. 





Geri Dön