25 / 04 / 2024

Konutta Ramazan kampanyaları!

Konutta Ramazan kampanyaları!

Emlak sektörü Ramazan'da da pazarı hareketlendirmek için cazip kampanyalara imza atıyor. İşte yüzde 10 indirimden, hediye çamaşır, bulaşık makinesine kadar avantajlı Ramazan kampanyaları... İşte konutta Ramazan kampanyaları...



TeknikYapı'nın Metropark’da düzenlediğıi Ramazan kampanyası kapsamında 60 ay vadeye sıfır konut finansman oranı veya yüzde 10 indirimden faydalanarak daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye ediliyor. Vade farkı olmayan ödeme planı kapsamında peşinata göre 60 aya kadar avantaj sunuluyor. Buna göre yüzde 60 peşinat ödeyenler, kalan yüzde 40’lık tutar için anlaşmalı bankalardan 60 aya kadar sıfır konut finansmanıyla  kredi kullanabilecek. Peşinat tutarı yüzde 50 için ise sıfır konut finansmanı oranı 50 ay için geçerli olacak.  


NOTER MASRAFI YOK 


KDV dahil fiyatlar için noter masrafının da Teknik Yapı tarafından karşılandığı kampanyada peşin alım veya yüzde 25 peşinat/yüzde 75 banka kredili satışlarda yüzde 10 indirim fırsatı var. Kampanya kapsamında peşinat tutarını da taksitlendirerek ödemek mümkün. 


Zekeriyaköy %0,84 faizle

Merkez Zekeriyaköy Projesi'nden ev almak isteyenlere banka kredili ödemelerde avantajlı seçenekler sunuluyor. Zekeriyaköy’ün merkezinde  hayata geçirilen projede 60 aya yüzde 0.84, 120 aya yüzde 0.89 faiz oranı uygulanırken, 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı ise 733 bin 750 liradan başlıyor. 


Peşinat da yok taksit de 

Denge Yapı'nın Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde “Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok” adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar tek kuruş ödeme yapmıyor. Mahal Sancaktepe’de daire teslimlerinin beş ay sonra başlaması planlanıyor. 


36 ay vadeye ‘0’ faiz yaptı 

Demir İnşaat, Demir Romance ve La Vida projeleri için Ramazan ayına özel, çok seçenekli kampanyalar düzenliyor. Bu kapsamda 9.500 TL’den başlayan peşinatlarla konut sahibi olma fırsatından, yüzde 0 faizli 36 ay vadeli ödemeye, peşin alımlarda yüzde 10 indirime kadar pek çok seçenek var.


İkinci Boğaz'da renkli Ramazan şenlikleri 

Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine ev sahipliği yapıyor. Projedeki sosyal hayatın en canlı yeri Ortaköy AVM Meydanı’nda düzenlenen şenliklerde çocuklu aileler için etkinlikler düzenleniyor. Futbolseverler ise Dünya Kupası maçlarını yine Ortaköy Meydanı’nda kurulan dev ekranlardan izleyebiliyorlar. 

 

SON 50 EVE ÖZEL 


Sinpaş GYO’nun, Bosphorus City’ye komşu konsept projesi İstanbul Sarayları’nda ise son 50 evin yüzde 10 fiyat avantajıyla satışı devam ediyor. 350 bin TL' den başlayan dairelerin ödeme planında, yüzde 8 peşinat alınıyor. Projede aylık ödemeler ise 2 bin 770 TL’den başlıyor. 


784 liralık taksitle ev

Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul’un “Bu kadarını ancak babanız yapar” kampanyası Ramazan'da da devam ediyor. Kampanya kapsamında 235.250 lira değerindeki 1+1 daireye 2 bin lira peşinat vererek ve teslime kadar aylık 784 lira ödeyerek sahip olunabiliyor. Ortadoğu Grup CEO’su Mehmet Gür, “Bu kampanyayla kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün" dedi.


Satışlar başladı

Polisan Holding, Kâğıthane’deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan Z OFİS'te kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan işyerlerinin satış ve kiralamalarına başladı.  Satış ve kiralama için Caasa Gayrimenkul Yönetimi ve AVM MFI'yle sözleşme imzalandı.


Akşam


Geri Dön