29 / 03 / 2024

Konutta ramazan kampanyaları!

Konutta ramazan kampanyaları!

Teknik Yapı, Dumankaya, DKY İnşaat ve Genyap İnşaat İstanbul'daki bazı projelerinde Ramazan ayına özel kampanya seçenekleri sunuyor. İşte o projeler ve kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgi...



Teknik Yapı faizde indirime gitti


Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0.39'a çekti. Kampanya kapsamında yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10'u sözleşme aşamasında, yüzde 15'i ise bir yıl sonra ödenecek. 


Krediyi 48 ayda ödemek isteyenler yüzde 0.25 faiz, 36 ayda ödemek isteyenler ise sıfır faiz ödeyecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "Kampanyamız bayramı erkenden kutlamak için atılmış bir adım" dedi. 


Dumankaya'da kira öder gibi


Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında, Dumankaya Mozaik'te 1.825 TL'den, Ritim İstanbul'da 2.600 TL'den, hiFit'te ise 1.758 TL'den başlayan taksit seçenekleri veya sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya kampanyanın Ramazan boyunca süreceğini "Dumankaya İnşaat olarak insanları yuva sahibi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

 

DKY İnşaattan yüzde 3 indirim


DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca varolan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında Ramazan boyunca Lokum Evler'de yüzde 3, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ayrıca Ramazan boyunca projeden ev alanlar yüzde 25'lik peşinatı teslim tarihine kadar erteleyebiliyor. 


DKY Kartal'da ise Ramazan boyunca yüzde 3 indirim imkanı sunuyor. 


Kağıthane 7000'de eski fiyatlar geçerli


Genyap İnşaat tarafından Kağıthane' nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi ramazan kampayası ile eski satış fiyatları üzerinden yatınm fırsatı sunmaya devam ediyor. 


Ramazan ayı boyunca 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan Kağıthane 7000, 8 blokta toplam 122 adet daireden oluşuyor. Projede 90 m2 ile 260 m2 arasında değişkenlik gösteren 2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere dubleks dairler bulunuyor. 


Cumhuriyet





Geri Dön