19 / 04 / 2024

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın yüzde 50'si tamam!

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın yüzde 50'si tamam!

Bozkır Şehir Konağı'nda sona yaklaşılıyor. Konağın yüzde 50'si tamamlandı. Turgutlar İnşaat sahibi Mustafa Turgut, iş bitim süresinin 30 Eylül olduğunu ancak inşaatını bitim süresinden önce tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.



Yapımı hızla devam eden Bozkır Şehir Konağı'nda sona yaklaşılıyor. Konağın kaba inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.Bodrum ve zemin katının kaba inşaatı tamamlanan Şehir konağının birinci katında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehir Konağının Müteahhidi Turgutlar İnşaat sahibi Mustafa Turgut, iş bitim süresinin 30 Eylül olduğunu ancak inşaatın bir sıkıntı olmaması durumda iş bitim süresinden önce tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.


Bozkır’da faaliyet bakımından ilkler arasında yer alacak olan Bozkır Şehir Konağı, Bozkır’da önemli sosyal alan ihtiyacını giderecek. İçerisinde bulunan sosyal faaliyetler arasında, yüzme havuzu, aerobik salonları, fitness salonları, toplantı odaları gibi birçok faaliyetler yer alacak. 


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Şehir Konağının hizmete gireceği günün ilçe sakinleri tarafından merakla beklendiğini söyledi. İlçede sosyal alan dokusunun sadece Şehir konağıyla sınırlı kalmayacağını da dile getiren Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır tarihinde ilk defa bu kadar yoğun bir üst yapı çalışmalarına şahit oluyor. Özellikle ilçede sosyal alan oluşturma çalışmalarımızdan Şehir Konağı ve restorasyonu devam eden tarihi eski belediye binası, hizmete girmesinden sonra ilçemize önemli değerler katacak. Bunun yanı sıra rekreasyon projemizle birlikte ilçemizde yeşil alan varlığını ve dinlence yerlerini büyüteceğiz. İlçe olarak en önemsediğimiz konulardan bir tanesi olan ve Orman ve Su İşleri Bakanlığımız tarafından yapılacak olan Aygır Pınarı ve Akçapınar Koruluğu C Tipi mesire alanları, ilçemizdeki sosyal alan ihtiyacının büyük bir bölümü karşılamış olacak. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Konya Hakimiyet


Geri Dön