19 / 04 / 2024

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

Konya Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Turgutlar İnşaat Sahibi Mustafa Turgut, yapımı devam eden Bozkır Şehir Konağını yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulundu.



Konya Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Turgutlar İnşaat Sahibi Mustafa Turgut, yapımı devam eden Bozkır Şehir Konağını yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulundu. Proje Müteahhidi Turgutlar İnşaat Sahibi Mustafa Turgut, İlçe merkezinde yapımı devam eden Bozkır Şehir Şehir Konağının %20'sinin tamamlandığını söyledi. Sözleşme süresinin 29 eylül olduğu, ancak imkanların elvermesi durumunda projeyi sözleşme süresinden daha önce bitirebileceklerini söyleyen Turgutlar İnşaat Sahibi Mustafa Turgut, projenin bitmesiyle birlikte Bozkır'a önemli bir proje kazandırmanın mutluluğunu yaşayacaklarını belirtti.


BOZKIR'DA DEĞER KATACAK


Mustafa Turgut yaptığı açıklamada proje hakkında bilgiler vererek şu açıklamalarda bulundu, "Bozkır Şehir Konağı ilçede önemli sosyal alanlardan bir tanesi olacak. Bu projemiz 700 metrekare alanda bodrum, zemin, birinci kat ve ikinci kat olmak üzere 4 katlı olarak devam ediyor. Yapılan bu projenin zemin katında yüzme havuzu yer alıyor. Yine aynı şekilde projenin içerisinde sauna ve buhar odaları, özellikle hanmlar için aerobik salonu, toplantı odaları, fitness salonları da yer alacak. Çalışmamız bittiğinde çevre düzenlemesiyle otoparkıyla da Bozkır'da örnek projeler arasında yer alacak."dedi. 


HER KESİMİ KAPSAYACAK NİTELİKTE 


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün Büyükşehir Belediyesi ile birlikte önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, yıl içerisinde yapılacak olan çalışmalarla birlikte Bozkır'ın adeta bir şantiye alanı olduğunu söyledi. İlçe tarihinde ilk kez bu kadar yoğun bir çalışmanın olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Gün, "Bozkır Şehir Konağının yapılmasının ardından ilçe sakinlerimize önemli sosyal alan kazandırmış olacağız"dedi. 




Yeni Haber Gazetesi


Geri Dön