26 / 04 / 2024

Konya Kanyon Park teslim tarihi!

Konya Kanyon Park teslim tarihi!

Firma: Seha Yapı

Proje: Kanyon Park

Kanyon Park projesinde 3+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri sunuluyor. Seha Yapı imzası taşıyan projede fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor...



Konutların yanı sıra 7 adet ticari alana da yer verilen  Kanyon Park  projesi  Seha Yapı  tarafından hayata geçirildi. Konya Yazır Mahallesi'nde yükselecek Kanyon Park projesi toplam 98 daireden meydana geliyor. 


3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 daire seçenekleri sunulan Konya Kanyon Park projesinin inşaat alanı 26 bin metrekare olarak belirlenirken, projenin saha genişliği ise 9 bin 274 metrekare olarak belirlendi. 


Kanyon Park projesinde; site içerisinde yangın algılama paneli, blok girişi ve daire girişinin izlendiği görüntülü ve sesli interkom sistemi, kapalı otoparklarda karbon monoksit algılama sistemi ile birlikte jet fan havalandırma sistemi, çocuk oyun alanları, otopark, blok girişleri ve asansör girişlerinin kontrolünü sağlayan güvenlik kameraları gibi olanakların yanı sıra fitness ve plates salonu, bay – bayan sauna, masaj odası, duş ve kafeterya gibi özellikler de sunuluyor. 


Projede ayrıca dairelerde ve katlanır camlı balkonlarda yerden ısıtma, her dairede 5’li ankastre set, katlanır cam balkon sistemleri, her daireye özel 1 adet depo alanı, daireye özel 1 araçlık kapalı otopark gibi ayrıcalıklar da olacak. 


Kanyon Park Konya ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle, yüzde 40 peşinat sonrasında ise 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor.


Konya Kanyon Park teslim tarihi!

Konya Kanyon Park teslim tarihi Temmuz 2019 olarak planlanıyor. Projenin inşaatı gelecek Ağustos ayında başlayacak. 


Kanyon Park fiyat listesi kapsamında projedeki 3+1 daireler 280 bin TL, 4+1 daireler ise 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Seha Yapı Merkez adresi : Musalla Bağları Mahallesi Kule Caddesi Kule Plaza Kat : 33 No: 56 Selçuklu / Konya / Türkiye


Tel: 444 73 42

Web: http://www.sehayapi.com/tr/kanyon_park

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön