25 / 04 / 2024

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya'da hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay proje hakkında önemli bilgiler verdi.



Konya'da, hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Konya Büyükşekir Belediyesi ve Karapınar Belediyesi beraberliğinde Konya'nın Karapınar ilçe merkezinde sokak sağlıklaştırma projesi yapılmasına karar verildi.

Konya Karapınar a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Yapılması planlanan proje hakkında bilgi veren Başkan Altay, “Bu kapsamda Karapınar ilçemizde önemli bir sokak sağlıklaştırma projesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve ilçe belediyemizle birlikte hayata geçiriyoruz. Konya Caddesi ile İnönü Caddesi üzerindeki 1 kilometre uzunluğundaki alanda yer alan ev ve iş yerlerinin rehabilitasyonunu yapıyoruz. İlk etapta şu ana kadar 20 konut ve 33 dükkanın cephe kaplama, boyama, çatı onarım gibi işlemleri tamamlandı. Proje tamamlandığında 180 dükkan ve 80 konutun cephe düzenlemesi yapılmış olacak. Cephe düzenlemesinin yapılacağı proje tamamlandığında hem Karapınar ilçe merkezimiz daha güzel bir görünüme kavuşacak hem de ilçemize değer katacak.” diye konuştu.

Konya’nın geleceği için çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen Başkan Altay yapılan projelerde desteklerini esirgemeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a teşekkürlerini iletti.

Konya Karapınar Milli Emlak'tan satılık 19 gayrimenkul!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!


Geri Dön