23 / 04 / 2024

Konya Meram'da inşa edilen 800 kişilik cami açıldı!

Konya Meram'da inşa edilen 800 kişilik cami açıldı!

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı Isa Efendi Mahallesi'nde yeni belediye hizmet binası yanında yapımı tamamlanan cami 12 Haziran'da kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı.



Yeni belediye hizmet binasının inşa edildiği Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde farklı bir mimari tarzda yapımı tamamlanan camimin Ramazan ayından önce ibadete açıldığını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Kentsel dönüşüm çalışmaları, yeni hizmet binası, sosyal tesis ve diğer hizmetlerle birlikte Meram'ın ana merkezi konumuna gelen bu bölgede halkımızın ibadetlerini nezih bir ortamda yapabilecekleri ve yaklaşık 800 kişi kapasiteli bir camiyi de ilçemize kazandırmış olduk" dedi. 



2011 yılında yapılan ihale ile belediye hizmet binası ve bin 800 kişi kapasiteli cami inşaatının ihale edildiğini hatırlatan Başkan Toru, "Yeni belediye hizmet binamızın yanındaki bu caminin inşaatı tamamlanarak 12 Haziran'da kılınan Cuma namazı ile ibadete açıldı. 



Camimiz, Belediye hizmet binamızın da faaliyete geçmesi ile birlikte vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güven içerisinde ibadet yapmalarmı sağlayacak şekilde belediyemizce düzenlenmiştir. Yeni camimizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. 



Beyşehir İlk Haber


Geri Dön