29 / 03 / 2024

Konya Sarayönü Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Sarayönü Şehir Konağı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sarayönü İlçesi’nde iki önemli yatırımı daha hayata geçiriyor.



 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sarayönü'ndeki iki önemli yatırımın temel atma ve açılış programına katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sarayönü programı kapsamında ilk önce Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 16 derslikli Kız Meslek Lisesi’nin temel atma törenine katılan Başkan Tahir Akyürek, “Sarayönü’nde ilçe belediyemizle birlikte bir meydan oluşturma ve bu amaçla oradaki okulumuzun başka bir yere nakledilmesi amacıyla 16 derslikli kız meslek lisesinin yapımına başladık. Yaklaşık olarak 3 milyon liraya mal olacak bu okulumuzun Sarayönü ilçemiz için hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.


SARAYÖNÜ ŞEHİR KONAĞI HİZMETE AÇILDI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve beraberindekiler, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen ve toplam 2 milyon 800 bin TL’ye mal olan Sarayönü Şehir Konağı’nın açılış programına katıldı.

 


Geri Dön