26 / 04 / 2024

Konya Kulu Şehir Konağı hizmete açıldı!   

Konya Kulu Şehir Konağı hizmete açıldı!   

 Konya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatı tamamladığı Kulu Şehir Konağı gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kulu Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Şehir Konağı’nın açılış törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 4 buçuk yılda Büyükşehir Yasasının en iyi uygulandığı ilin Konya olduğunu ve bu süreçte Büyükşehir Belediyesi’nin bütün ilçelerde birçok önemli hizmeti hayata geçirdiğini söyledi. Yasayla birlikte özellikle altyapıyla ilgili hizmetler yapılırken bir taraftan da şehir konağı gibi binaların yapıldığını dile getiren Başkan Altay, bu hizmetlerin ortaya çıkmasında önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in çok büyük emeği olduğunu belirterek teşekkür etti.

Kendilerinin de Büyükşehir’in 4 buçuk yılda yaptığı hizmetlerin üzerine ilave olarak eksikleri tamamlayacaklarını söyleyen Başkan Altay, “Çünkü belediyecilikte her zaman yeni yapacak işler var. Her zaman yeni istek ve talepler var. Çünkü insanlarımızın ihtiyacı değişiyor. Bizlerin de görevi bu istek ve talepleri değerlendirmek ve yerine getirmek. İnşallah Kulu'muzun ve Konya’mızın geleceği bugününden daha güzel olacak. Açılışını yapacağımız tesis de Konya’mızın tüm ilçelerinde hanım kardeşlerimize hizmet veren yüzme havuzlarıyla spor salonlarıyla çocuk kreşleriyle toplantı odalarıyla eğitim salonlarıyla ve mimarisiyle şehrimize değer katan eserler oluyor. Tesisimizin Kulu’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

24 HAZİRAN ÜLKEMİZİN BUGÜNE KADAR YAŞADIĞI EN ÖNEMLİ SEÇİMDİR

Konuşmasında 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemiyle ilgili de konuşan Başkan Altay, “Bayramdan sonra 24 Haziran akşamının ikinci bir bayram olması için hep birlikte gayret ediyoruz. Kulu’nun bize olan desteğinin artıracağından hiç şüphemiz yok. İnşallah 24 Haziran akşamı ikinci bir bayramı birlikte kutlarız” dedi.

 


Geri Dön