28 / 03 / 2024

Konya Karapınar Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Karapınar Şehir Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.



Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.


HEP BİRLİKTE ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, törende yaptığı konuşmada bugüne kadar Karapınar’a 60 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyerek “Belediyecilik, hep ileriye götürmek ve hep daha iyi şeyler yapmaktır. Bizler de Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bu başarısını daha ileriye taşımak için Selçuklu’da edindiğimiz tecrübeyi Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapısı ve gençliğin enerjisini birleştirerek tüm şehrimize hizmet etmek için hep birlikte gayret edeceğiz” diye konuştu.

24 HAZİRAN YENİ TÜRKİYE’NİN KAPISINI AÇACAK

Ülke olarak çok önemli bir seçimin arefesinde olduklarını, bugüne kadar olduğu gibi 24 Haziran’da da Karapınar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye en yüksek oyu vereceğine inandığını söyleyen Başkan Altay, “Sayın Cumhurbaşkanımız Konya’ya özel ilgisi olan, Konya’yı seven, hepimizin ve ümmetimizin lideri. Bizler de 2 Haziran’da mitingle Konya’dan onu coşku ile 24 Haziran seçimlerine doğru mutlu bir şekilde yolcu edeceğiz. Konya her zaman gereğini yapmıştır. Çünkü Konya olarak biz, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza destek vererek Filistin’deki, Myanmar’daki, Sudan ve Suriye’deki kardeşlerimize destek vermiş oluyoruz. 24 Haziran’da da Karapınar ve Konya olarak Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vereceğiz. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnanıyoruz ki 24 Haziran, Yeni Türkiye’nin kapısını açacaktır” dedi.

LİDER ÜLKE TÜRKİYE HEDEFLERİNE ULAŞACAĞIZ

Önceki dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, bugüne kadar birçok önemli yatırım ve hizmete imza attıklarını dile getirerek, “Belediye başkanlarımızın desteği, çalışma arkadaşlarımızın gayreti, muhtarlarımızın işbirliği ve parti teşkilatlarımızın güç vermesiyle şu anda Türkiye’de Yeni Büyükşehir Yasası uygulamasının en başarılı şekilde uygulandığı şehir Konya oldu. Cumhurbaşkanımızın yanında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dimdik durursak emin olun 2023 hedeflerine de, 2053 hedeflerine de 2071 hedeflerine ve Lider Ülke Türkiye hedeflerine de ulaşacağız. Bütün kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.


Geri Dön