20 / 04 / 2024

Konya Seydişehir'de yıkım başladı!

Konya Seydişehir'de yıkım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerleri yıkıldı.



Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleşecek Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi'nde yıkım başladı.


Seydişehir Belediyesine ait çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerlerinin yıkım çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaları yerinde inceledi. 


Tutal, projelerin tamamlandığını belirterek Tutal, “Elhamdulillah projelerimizin üçünü de başlattık. Seyyit Harun Veli Cami etrafının açılması Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte başlattık. Şu anda kamulaştırma çalışmalarımızda yüzde 50 oranına yaklaşmış bulunmaktayız. Mülkiyeti Seydişehir Belediyemize ait olan dükkan ve iş yerlerimizde yıkım ve temizleme çalışmalarını başlatıyoruz. Kamulaştırmalarda belli bir noktaya geldikten sonra diğer alandaki yıkım ve temizleme çalışmalarını bu yaz ve sonbahar döneminde tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 



Beyşehir in Sesi


Geri Dön