19 / 04 / 2024

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.



Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Konya Yolu inşaat çalışması alanında incelemelerde bulundu. İnşaatın tamamlandığını müjdeleyen Başkan Şimşek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

İnşaatı tamamlanan Konya Yolu Gölbaşı İlçe Merkezi Alt Geçit Projesi’ni yakından inceleyip, yetkililerden bilgi alan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 2018 yılında başlanan projede sona geliniyor. Konya Yolu Projesi’nin hızlı bir şekilde ilerlemesi için Hükümet ile gerekli görüşmelerin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlandığından bahseden Ramazan Şimşek “Hükümetimiz Konya Yolu Projesi’nin hızlı bir şekilde yapılması için gereken tüm desteğini vermiştir. Çalışmalarımızı yakinen takip eden ve destek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma Bakanlığımıza, Makimsan yöneticilerine ve projemizin hızlı bir şekilde ilerlemesi konusunda destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah yolumuz kısa sürede tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

Son aşamaya gelindi

Tamamlanması planlanan Konya Yolu Projesi sayesinde ulaşımın rahatlayacağının altını çizen Ramazan Şimşek “Gölbaşımızın güzelliğine yakışan bir projemizde daha sona yaklaşmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Projemiz, yapım aşamasında verdikleri büyük özveri için özellikle Gölbaşılı hemşehrilerimiz ve bölge esnafımıza teşekkür ederim. Vatandaşlarımıza ise şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 


Geri Dön