25 / 04 / 2024

Konyalılar Eminevim iftarında buluştu!

Konyalılar Eminevim iftarında buluştu!

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz konut ve araç sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Konya'da her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği düzenledi.



İftara Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ve İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün de katılım gösteridi. Geliştirdiği ‘Elbirliği Sistemi’ ile müşterilerine ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim Konya’da iftar yemeği düzenledi. Gecede konuşan Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, “Elbirliği Sistemi ile birlikte her alanda yatırımlarımız devam ediyor" diye açıklama yatı. 

Türkiye’nin 81 ilinde açtığı 100’ü aşkın şubesi yanında, sektörde ilk kez uygulanan mobil ofisler üzerinden de verdiği hizmetlerle; faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye ulaşan Eminevim, Konyalılar ile geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Düşük ve orta gelirli olup konut ve araç sahibi olmak isteyen veya yatırım yapmayı hedefleyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmelerine fırsat veren bir sistem oluşturduklarını dile getiren Emin Üstün: “Kredi geri ödemeleri oldukça yüksek, şu anda bu yolla ev almak iyice zorlaştı ve inşaat sektöründe doğal olarak durgunluk yaşanıyor. Eminevim sayesinde ayda ortalama 1.500 kişi konut sahibi oluyor ve bu durum pazara canlılık getiriyor. En ufak kasabalarda dahi Eminevim’den ev alan insanlar sayesinde piyasada, ekonomide bir rahatlama sağlanıyor,” dedi.

Türkiye'de çok büyük bir otomobil ve konut kampanyası başlattıklarını ifade eden Üstün; “Teslimat rakamlarına baktığımda, geçtiğimiz hafta itibarı ile 80 bin kişinin otomobil, 40 bin kişinin de konut sahibi olmasına yardımcı olduğumuzu sevinçle gördüm. Öte yandan Elbirliği sistemi üzerinden Konya'da 2 bin 653 ailenin araç, 2 bin 551 ailenin ise konut sahibi olduğunu öğrendim. İnsanlarımız artık ev ve otomobil almakta zorlanmıyor. Gayet kolay bir şekilde ev sahibi oluyor bunu biz bütün topluma gösterdik. Ayrıca Türkiye'de yine insanımıza aş, iş temini için de inşaat, enerji, tarım ve hayvancılık alanında da yatırım yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz." diye açıklama yaptı. 


Geri Dön