18 / 04 / 2024

Köprü geçişlerinde yeni dönem!

Köprü geçişlerinde yeni dönem!

İstanbul'da 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlarla beraber köprülerde, her iki yönde de geçiş ücreti alınacak. 



İstanbul’daki iki köprüde her iki yönde geçiş ücretli oldu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; İstanbul’da 1 Ocak 2022'den itibaren geçerli olacak köprü ve Avrasya Tüneli ücretlerini açıklamasının ardından iki köprüde de her iki yönde geçiş ücreti olacak. 

''İKİ YÖNLÜ OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR''

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinde uygulanan tek yönlü ücretlendirme, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren köprü geçiş ücretleri iki eşit parçaya bölünerek iki yönlü olarak değiştirilmiştir. Boğaz Köprülerinde tek yön otomobil geçiş ücreti 8,25 TL olarak belirlenmiştir” ifadeleri yer aldı. 

Köprü geçişlerinde yeni dönem!

2022 yılı itibariyle, araç sahipleri geçiş ücreti tek yön yerine çift yönlü olacak ve araç sahipleri toplam 16.50 lira ödeme yapacak. 

AVRASYA TÜNELİ ÜCRETLERİ

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada ek olarak ”Avrasya Tüneli'nde ise otomobil geçiş ücreti 05:00 24:00 saatleri arasında tek yönde 53 TL, 00:00 – 05:00 saatleri arasında yüzde 50 indirimli olarak 26,50 TL olarak belirlenmiştir” denildi.

Memur ve emeklilere yapılacak zamlar belli oluyor!

Benzin, motorin ve otogaz LPG'ye zam! 

2022 yılı için elektrik zam oranları belli oldu!

Doğalgaza yüzde 25 zam geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön