16 / 04 / 2024

Koray Bursa Güzelbiryer'de son daireler! 185 bin TL'ye!

 Koray Bursa Güzelbiryer'de son daireler! 185 bin TL'ye!

Firma: Koray İnşaat

Proje: Güzelbiryer

Bursa'da hayata geçen Güzel Bir yer projesinde kalan son konutlar sahibini bekliyor.Projeden konut sahibi olmak isteyenlere 48 ay 0 faizle vade imkanı sunuluyor



Koray ‘Bursa Güzelbiryer’de son daireler son fırsatlar

·         Tüm blokları dört kattan oluşan, kalitesi, mimarisi, estetiği ve peyzajıyla Bursa’nın prestij konut projesi haline gelen Güzelbiryer’de kalan az sayıdaki daire yeni sahiplerini bekliyor.

·         Güzelbiryer, site sakinlerine hizmet veren kuaförü, otoparkında oto yıkama ünitesi, site içi shuttle seferi gibi başka sitelerde olmayan yenilikçi uygulamalarıyla Bursa’da pek çok ilk’e imza atılan öncü bir proje.


            

56 yıllık köklü geçmişinde imza attığı prestijli projeleriyle inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Koray tarafından inşa edilen Bursa’nın en beğenilen konut projesi Güzelbiryer’de daireler tükenmek üzere.

Toplam 207 konutun olduğu projede hemen teslim edilen daireler, Güzelbiryer’de yaşamak ve ev sahibi olmak isteyenler için son fırsatı ifade ediyor.

Bursa’da kalite, güven ve estetiğin simgesi haline gelen, tamamı dört katlı bloklardan oluşan, bölgede benzeri olmayan mimarisiyle beğeni toplayan Güzelbiryer, kentin gürültüsünden uzak ama kente yakın lokasyonu, yüzde 73’ü yeşil alana ayrılmış yerleşimi, etkileyici bahçe düzeni ve en önemlisi sıcak komşuluk ilişkileriyle Bursa’nın en dikkat çekici projesi olarak öne çıkıyor.

Sosyal donatıları ve sunduğu imkanlarla kısa sürede keyifli bir yaşam alanı haline gelen Güzelbiryer, site sakinlerine hizmet veren kuaförü, otoparkında oto yıkama ünitesi, hatta site içi shuttle seferiyle kentte pek çok ilk’e imza atılan yenilikçi ve öncü bir proje.

   Güzelbiryerli olmak için son fırsat

Koray İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, isteyene sıcak, güzel ve prestijli bir yaşam alanı, isteyene kazançlı bir yatırım imkanı sunan Güzelbiryer’in 207 konutluk ilk iki etabının tamamının tükenmek üzere olduğunu belirterek, genel ekonomik durgunluğa rağmen projeye gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Koray’ın marka vaadi olan kalite, güven ve estetiği Güzelbiryer’le Bursa’ya taşıdıklarını ve Bursalıların bu projenin farklılığını takdir ettiklerini ifade eden Pusat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Güzelbiryer, Bursa’nın konut projeleri içerisinde öne çıkmayı başarmış bir proje. Bahçeler içerisine yerleştirilmiş tamamı dört katlı bloklardan oluşan mimari yapısıyla, Bursalıların az katlı binalarda oturma talebine yanıt verdik. Yüzde 73’ü yeşil alan olan sitede, yeşile, gökyüzüne ve Uludağ manzarasına yer açtık. Çocuklarımız, fiziki ve zeka gelişimlerine uygun oyun alanları ve parklarda oynuyorlar. Eski mahallelerde olduğu gibi, özlem duyulan dostluk ve komşuluk ilişkileri burada yaşanıyor. Birlikte partilerde coşup maçlar izleniyor, pikniklere gidiliyor, sanatsal gösterilere izlenip turnuvalar düzenleniyor. Bunun en güzel tanıkları ve Koray’ın en güzel referansları bizzat yaşayanlardır.”

 Yeni bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için


Güzelbiryerli olmak isteyenler için, alıcının ödeme imkanına uygun olarak farklı ödeme seçenekleri ve fırsatları sunduklarını kaydeden Ali Pusat, ödeme kolaylıklarına ilişkin şu bilgileri verdi:


“Koray olarak, herkesin yararlanabileceği bazı standart ödeme seçenekleri hazırladık ama kişinin ödeme imkanına göre özel modeller geliştiriyoruz. Peşin ödemede önemli indirimler sağlıyoruz. Vadeyi faizsiz 48 aya kadar uzatabiliyoruz. İsteyenin peşinatını öteleyebiliyoruz. İsteyene ise ara ödemeli seçenekler sunabiliyoruz. Kalan son daireleri kaçırmak istemeyen Bursalıları, Güzelbiryer’deki konutları ve yaşamı yerinde görmek üzere Tanışma Ofisimize bekliyoruz.”


3 etaptan oluşan Güzel bir yer Bursa'da 2.etap fiyatları şöyle sıralanıyor;

1oda 1 salon daireler 185 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 205 bin lira ile 315 bin lira arasında,

3 oda 1 salon daireler 410 bin lira ile 480 bin lira arasında,

3 oda 1 salon bahçe dubleksi daireler 535 bin lira ile 545 bin lira arasında,

4 oda 1 salon çatı teraslı daireler ise 885 bin lira ile 860 bin lira arasında. 



www.guzelbiryer.com


0224 242 66 00



projeye sor



Geri Dön