18 / 04 / 2024

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Marin Managed by Divan

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor..



Mar Yapı tarafından Bayramoğlu’nda hayata geçirilen ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesindeki sınırlı sayıdaki son daireler alıcılarını bekliyor. 

145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan ‘G Marin Managed by Divan’da stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. 

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor.  

Yatay mimarisi, az katlı binaları, geniş yeşil alanları ve özenle hazırlanmış sosyal tesisleri ile sakin ve konforlu bir hayat sunan ‘G Marin Managed by Divan’da stüdyo daireler 37 ile 46 metrekare, 1+1 daireler 69 ile 91 metrekare, 2+1 ve 2+1 dubleks daireler 116 ile 131 metrekare, 3+1 ve 3+1 dubleks daireler ise 179 ile 203 metrekare büyüklüğe sahip.

556 seçkin daireden meydana gelen G Marin'de açık ve kapalı havuz, fitness, SPA, sinema odası ve çeşitli sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Projenin site yönetimini, otelcilik ve yeme içme sektörünün önde gelen markası Divan, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve kaliteli hizmet anlayışı ile üsteniyor.
 
G Marin, Pendik İDO İskelesine ve Pendik Marina’ya 15 dakika,  Marmaray  Hızlı Tren İstasyonuna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika, E-5 ve TEM Otoyolları’na 3 dakikalık mesafede yükseliyor.


http://www.gmarin.com.tr/

 


projeye sor



Geri Dön