25 / 04 / 2024

Körfez Belediyesi, Bağdat Caddesi'ndeki hatalı yolu düzeltti!

Körfez Belediyesi, Bağdat Caddesi'ndeki hatalı yolu düzeltti!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından yapılan hatalı planlama nedeniyle Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'nde kanalizasyon kapakları asfalt yolun da üzerinde kalıyordu. Daha sonra Belediye tarafından kapakların çevresi asfaltla kapatılıp düzleştirildi..



Hatırlanacağı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'nde yaptığı üst yapı çalışması sırasında asfalt üzerine çok sayıda ve yanyana kanal kapakları koymuştu. Asfalttan çok yukarıda kalan bu kapaklar araç sürücülerini zor durumda bırakıyordu. Bu durumun gazetemizde haber olarak yayınlanmasından sonra, kapakların çevresi asfaltla kapatılıp düzleştirildi. 

Böylece Bağdat Caddesi'ni kullanan araç sürücüleri de derin bir nefes alıp cambazlık yapmaktan kurtuldu. 

Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'ne önem verdiklerini belirten Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, buradaki çalışmaların bozulmaması için talimat verdiğini söyledi. Pehlivan, Sedaş'ın alt yapı konusunda ilk kez bu kadar büyük yatırım yaptığını söyleyerek, "3.5 kilometrelik alanda elektrik telleri yer altına alındı. 

Asfaltlama, bordür ve kanalizasyon hizmetleri için 8 milyon lira harcandı. Her türlü bağlantı tamamlandı. Yeni bir inşaat için bile her şey hazır. Talimat verdim, kesinlikle asfalt kazma ve kesme olmayacak" dedi.


Bizim Kocaeli


Geri Dön