25 / 04 / 2024

Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları'nda ön talepler alınıyor!

Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları'nda ön talepler alınıyor!

Turyap, Körfezkent 3. Etap Emlak Konut Evleri’nde konutlar için ön talep toplamaya devam ediyor. Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları daireler bin TL ön talep bedeliyle satışta.



Kocaeli’nin yeni yaşam merkezi, kentsel tasarımıyla öne çıkan Körfezkent 3. Etap Emlak Konut projesinde +1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Toplamda 196 adet daireden meydana gelen Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları'nda ön talepler alınmaya devam ediyor. Projedeki daireler bin TL ön talep bedeliyle satışta. 


1000 TL’si ön talep bedeli ile başlayacak satış yüzde 25 peşinat ve bakiyenin nakden, defaten veya konut kredisi ile üç ay içinde ödenmesi ile sonuçlanıyor. 


Yatırıma ve oturuma hazır, tapuları hemen teslim edilecek konutların yer aldığı projede orta öğretim okulları, ticari birimler, camiler bulunuyor. 


Körfezkent 3 Emlak Konutları, Körfezkent 1. 2. ve 4. Etaplar, Körfez Emlak Konut İlkokulu ve Ortaokulu, Körfez Emlak Konut İmam Hatip Lisesi, Grand Körfez İzmit Hotel, Körfez Devlet Hastanesi ve Çenederesi mesire alanına yakın mesafede bulunuyor. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön