25 / 04 / 2024

Korkmaz'dan çevre dostu tencere; Casterra... İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Korkmaz'dan çevre dostu tencere; Casterra... İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çok az yağ ile lezzetli yemekler pişirmeye yardımcı olan Korkmaz’ın yeni tenceresi Casterra çevre dostu teknolojilerle üretildi. Peki Korkmaz Casterra kaç TL'den satışa çıktı? Korkmaz Casterra'nın fiyatı ne kadar? İşte Korkmaz Casterra, 13 Ocak 2023 fiyat listesi...



Korkmaz’ın yeni tenceresi Casterra, yüksek ısıya dayanıklı, yanmaz ve yapışmaz özelliğiyle dikkat çekiyor. Çok az yağ ile lezzetli yemekler pişirmeye yardımcı olan, geri dönüşümlü ve tamamen doğal malzemeden üretilen tencere seti, çevre dostu teknolojileriyle mutfaklarda fark yaratıyor.

Korkmaz, hem yemek pişirmeyi seven hem de lezzete önem verenlerle yeni tenceresi Casterra’yı buluşturdu. Çizilmeye karşı ekstra dirençli volkanik görünümlü Korkmaz Casterra Tencere, volkanit iç dış kaplamalı yapısı ile çok az yağ kullanılarak lezzetli yemekler pişirmeye imkan sağlıyor. Geri dönüşümlü, tamamen doğal malzemeden, çevre dostu teknoloji ile üretilen tencere, yuvarlatılmış köşeleriyle estetik mutfakların da tamamlayıcısı olacak.

Korkmaz dan çevre dostu tencere; Casterra... İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...
Korkmaz Casterra Tencere, farklı ebatları ile kalabalık sofraların vazgeçilmezi olmaya aday…

Geri dönüşümlü, tamamen doğal malzemeden, çevre dostu teknoloji ile üretilen Casterra çizilmeye karşı ekstra dirençli volkanit görünümlü PTFE kaplama ve yüksek ısıya dayanıklı silikon dış kaplama ile çok az yağ kullanarak lezzetli yemekler yapıyor.


Peki Korkmaz Casterra Tencerenin fiyatı ne kadar? Korkmaz Casterra Tencere kaç TL'den satılıyor? İşte Korkmaz Casterra Tencerenin 13 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön