20 / 04 / 2024

Koronavirüs konut trendlerini değiştirdi!

Koronavirüs konut trendlerini değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, yaşam alanlarında yapılan tercihleri değiştirdi. Uzmanlar, vatandaşların temiz hava alabilmek için yaşam alanına sahip projelere yöneldiğini belirtiyor.



Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs salgını yaşam alanlarında yapılan tercihleri de yeniden inşa ediyor. Koronavirüs salgınının şimdilerde ve gelecek dönemde hayatın her alanında büyük değişimlere öncülük etmesi planlanıyor.

BALKONLU DAİRELER

Yeni Asır'da yer alan habere göre; pandemi sebebiyle alınan tedbiler, apartmanlarda ve şehir merkezlerinde yaşayan vatandaşları ev tercihlerini yeniden değerlendirmeye itti. Salgın, konut tipi tercihini etkilemekle kalmayıp, konutlarda tercih edilen öncelikleri de, gerek malzeme gerek teknik olarak büyük önem taşıyor. 'Korona virüs konut trendlerini değiştirecek' diye konuşan uzmanlar, vatandaşların daha iyi vakit geçirebilmek, yaşam alanlarını yükseltebilmek, farklı etkinlikler oluşturabilmek ve temiz hava alabilmek için yaşam alanına sahip projelere yöneldiğinden bahsediyor. Salgın ile beraber rahat ve izole bir yaşam sürdürmek isteyen kişilerin, balkonlu, yaşam alanı olan projelere odaklandığı ifade ediliyor. Büyük şehirlerin çevrelerinde bulunan arsa ve yazlıklara da olan talepte de korona virüs sonrasında ciddi artış yaşandığı ifade ediliyor.

Konutta trend değişti! Yaşam alanları yenileniyor!

Balkonların konut tasarımında önemi!

Balkonlu evler plazalardan daha çok tercih edilecek!


Geri Dön