29 / 03 / 2024

Koru Florya Evleri adres!

Koru Florya Evleri adres!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri adres ve ulaşım bilgilerini haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Koru Florya Evleri 2013 yılı sonunda sahiplerine teslim ediliyor...




Konut ve alışveriş alanlarının yer aldığı  Koru Florya  Evleri projesi Aydınlı Grup, ARKE, Vizyonlife ve Metal Yapı Konut tarafından işbirliğiyle yükseliyor. Koru Florya Evleri adres bilgileri ve fiyat bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. 


298 adet dairenin yer aldığı Koru Florya Evleri daire seçenekleri olarak 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2, 7+2 sunuluyor. 7 blok halinde yükselen Koru Florya Evleri metrobüs durağının önünde inşa ediliyor.


Koru Florya Evleri AVM projesinde 301 adet ticari ünite bulunuyor. 280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya Evleri satış süreci yüzde 1 KDV oranı ile devam ediyor.


Koru Florya Evleri satış ofisi ile 444 8 252 telefon numarasından görüşme yapabilirsiniz. Aydınlı İnşaat Koru Florya Evleri fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


298 adet konutun bulunduğu Koru Florya Evleri projesinde kapalı otopark, cafe, restoran, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, buhar banyosu, sauna, fitness center olanakları yer alıyor.


Aydınlı İnşaat Koru Florya Evleri nerede?

Koru Florya Evleri adres : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya



Koru Florya Evleri adres, kroki:


Koru Florya Evleri adres!


Aydınlı İnşaat Koru Florya iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön