26 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri fiyat listesi!

Koru Florya Evleri fiyat listesi!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri fiyat listesi kapsamında konut satışları 1 milyon 100 bin TL ile 2 milyon 622 bin TL arasında değişen fiyatlarla yapılıyor. Aydınlı Koru Florya teslimleri 2013 yılının Aralık ayında gerçekleştiriliyor...




Aydınlı, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife işbirliği ile İstanbul Avrupa yakasında Florya'da inşa edilen Koru Florya Evleri 298 adet konut ve 301 adet mağazadan meydana geliyor. 


Koru Florya Evleri projesinde 3+1 dairelerden 7+2 dairelere kadar alternatifler bulunuyor. Koru Florya Evleri fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.


Koru Florya Evleri projesinde 52 farklı tipte konut tasarlandı. Koru Florya Evleri ödemeleri firma bünyesinde 48 ay faiz olmadan ya da banka kredisi ile ödeniyor. 


Koru Florya Evleri satış ofisi ile 444 8 252 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.  Koru Florya  Evleri Şenlikköy'de E-5 üzerinde, Florya metrobüs durağının hemen önünde inşa ediliyor. 


Koru Florya Evleri fiyat listesi!


Koru Florya Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 1 milyon 100 bin TL - 2 milyon 622 bin TL arasında değişen fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Koru Florya ne zaman teslim edilecek sorusu Aralık 2013 olarak yanıt buluyor.


Koru Florya Evleri fiyat listesi!


Koru Florya Şenlikköy iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön