27 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ödemeleri!

Koru Florya Evleri ödemeleri!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ödemeleri firma bünyesinde 60 ay sıfır faiz olarak yapılıyor. Koru Florya Evleri projesinde konut fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlıyor...




Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife işbirliğiyle yükselen  Koru Florya  Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Florya metrobüs durağının hemen önünde inşa ediliyor. Koru Florya Evleri projesinde konut ve AVM alanları bulunuyor.


Koru Florya Evleri projesinde 3 oda 1 salon dairelerden 7 oda 2 salon dairelere kadar seçeneekler sunuluyor. Koru Florya Evleri ödemeleri banka kredili olarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor.


Koru Florya Evleri projesinde konutların alanları 160 metrekare ile 430 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Koru Florya Evleri projesinde konutların bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.



Koru Florya Evleri ödemeleri!


Koru Florya Evleri ödemeleri firma bünyesinde olduğu takdirde 60 ay sıfır faiz olarak yapılıyor. Koru Florya Evleri projesinde 298 adet konut ve 301 adet ticari birim bulunuyor. Koru Florya Evleri satış ofisi ile 444 8 252 numaralı telefondan iletişime geçiliyor.


Toplam inşaat alanı 280 bin metrekare olan Koru Florya Evleri projesinde fitness center, sauna, buhar odası, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Koru Florya Evleri nerede?

Koru Florya Evleri adres : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Koru Florya Evleri iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön