25 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ödemeleri!

Koru Florya Evleri ödemeleri!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ödemeleri kapsamında yer alan daireler için banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Koru Florya projesinde ayrıca firma bünyesinde faiz uygulandırmadan taksitlendirme seçenekleri de sunuluyor



Koru Florya projesi, Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife tarafından inşa ediliyor. Koru Florya Evleri ödemeleri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Koru Florya Evleri, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Florya'da inşa ediliyor.  Koru Florya  Evleri satılık daire tipleri 3 oda 1 salondan 7 oda 2 salona kadar farklılık gösteriyor. 


Koru Florya Evleri satış fiyatları  1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında 298 konutun yanı sıra ayrıca 301 mağaza bulunuyor.


Koru Florya Evleri ödemeleri!


Koru Florya Evleri ödemeleri kapsamında firma bünyesinde 60 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Koru Florya Evleri ödemeleri içinde ayrıca banka kredisi de kullanılıyor. 


Koru Florya Evleri teslim tarihi yıl sonu olarak belirlendi. Koru Florya Evleri kapsamında dairelerin alanları 160 metrekareden başlıyor ve 430 metrekareye kadar yükseliyor. 


Koru Florya Evleri adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul


Koru Florya Evleri iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com


projeye sor



Geri Dön