24 / 04 / 2024

Koru Florya görselleri!

Koru Florya görselleri!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon konut tiplerinden oluşan Koru Florya görselleri için haberimizi okuyabilirsiniz...



98 adet daire ve 301 adet mağazadan meydana gelen  Koru Florya  projesi,  Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife  olarak yükseliyor. Koru Florya görselleri için haberimizi incelemeniz yeterli.


280 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Koru Florya ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede yer alan konutların ve mağazaların satış sürecine devam ediliyor. 


Teslimlerin 2014 yılının yaz aylarında gerçekleşmesi planlanan Koru Florya görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon olarak dizayn edildi.


Sosyal alanları arasında; voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları bulunan Aydınlı Grup Koru Florya fiyatları 1 milyon 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Koru Florya görselleri:


Koru Florya görselleri!


Koru Florya görselleri!


Koru Florya görselleri!


Koru Florya görselleri!


Aydınlı Grup Koru Florya ulaşım: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul


Koru Florya iletişim:

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön