26 / 04 / 2024

Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme bilgisi!

Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme bilgisi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesiyle İstanbul Koşuyolu'da konak yaşamı sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinat kampanyası bulunuyor...



Validebağ Konakları projesi 17 bin 237 metrekare alan üzerine  DAP Yapı  tarafından inşa ediliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Koşuyolu'da yer alıyor.


36 ay sonra teslimlerin yapılması planlanan  Validebağ Konakları  projesi beş katlı 11 blok olarak yükseliyor. Validebağ Konakları'nda 1+1'lerden 6+1'lere kadar daire alternatifleri bulunuyor. 


Dap Validebağ Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor. Validebağ Konakları projesi 368 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. 


Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme bilgisi!

Koşuyolu Validebağ Konakları ödeme bilgisi kapsamında yüzde 5 peşinat fırsatı sunulan projede beş yıl vade farksız ödeme seçeneği de mevcut. Validebağ Konakları projesinde metrekare fiyatı 12 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Validebağ Konakları'nda dinlenme alanları, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi imkanlara da yer veriliyor. 



Tel: 444 93 27    

Web: http://validebagkonaklari.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön