27 / 04 / 2024

Koz Oran nerede?

Koz Oran nerede?

Koz Oran nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Koz Oran sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Hayata geçirdiği konut projeleri ile adından söz ettiren Koz İnşaat, yatırımlarını hızlandırdı. Firma tarafından Çankaya'da inşa edilen Koz Oran'da yer alan daireler sahiplerini bekliyor. Proje dahilinde yer alan daireler Aralık 2023'te hak sahiplerine teslim edilecek. Proje içerisinde 5+1, 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 daireler bulunuyor. 

Koz Oran nerede?

Koz Oran nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Koz Oran nerede sorusunun yanıtından önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

1500 metrekare sosyal alan 2500 metrekare yeşil alan proje 30 kat ve 3 bloktan meydana geliyor. Proje içerisinde 18 mağaza ve 34 aktivite alanı yer alıyor. Koz Oran içerisinde, mağaza, market, eczame, fırın, kuru temizleme, yoga ve pilates salonları da bulunuyor. 

Koz Oran nerede?

Koz Oran'dan ev almak isteyen vatandaşların fiyat ve ödeme koşulları için firmanın satış ofisleri ile iletişime geçmesi gerekiyor. 

Koz Oran nerede?

Ankara Oran'da inşa edilen Koz Oran Sinpaş Ege Vadisi'nin arkasında yükseliyor. Proje Panorama AVM'nin de yakınında yer alıyor.

https://kozoran.com/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön