26 / 04 / 2024

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.



Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesi, lüks yaşamda aradığınız konfor ve huzuru, modern daireleriyle Tatlıkuyu’da müşterilerini bekliyor.

YENİ KALİTE ANLAYIŞINIZ

Uluslararası standartlarla inşa edilen, 1 yıllık fizibilitenin sonucu olan ve Kozcağaz İnşaat'ın imzası bulunan Koza Kent Tatlıkuyu  projesi, göz kamaştıran lüks yaşamıyla daire ötesi diyebileceğimiz özellikleri bulunuyor. İç ve dış görselliğinin ihtişamı dışında, lüks yaşama dair yeni kalite anlayışınız bu projenin içinde. Toplam 1890 metrekare üzerindeki projede 34 adet bağımsız bölüm bulunmakta. 26 adet dairelerin, 16 ’sı 3+1, 9 adet daireler ise 5+2 şeklinde projelendirilmiş. 8 adet dükkân olarak planlanan projede ihtiyaçla ilgili herşey karşılanıyor.

ARTILARIYLA KENTİN YENİ GÖZDESİ

İhtişamlı dış görüntüsüyle Koza Kent Tatlıkuyu  projesinde, 130 ile 149 metrekare arasındaki 3+1 dairelerin 240 metrekare. 5+2 daireler yapılırken de lüks yaşamla ilgili her şey bir arada sunuluyor. Lüks bir yaşam için, konfor ve prestij, ferah daireler, merkezi ısıtma, standart tavan yükseklik, uzay mutfak, ebeveyn banyogizli balkonlar, acık, kapalı otopark, yangın söndürme sistemleri, görüntülü konuşma, asansör ve bir konuttan fazlası. Adeta artılarıyla bölgenin yeni gözdesi olacak bu proje, uluslararası standartlarda deprem ve yangın güvenliğine de sahip bir proje olarak karşımıza çıkıyor.

YATIRIMCILARIN YENİ GÖZDESİ

Yatırımcıların da şimdiden gözdesi olduğu Koza Kent Tatlıkuyu  projesinde, yatırımcıları koruma amaçlı kiralama ofisi de bulunacak. Yani anlayacağınız hiç kimse emsallerine göre bir bedel belirleyip projeyi ve yatırımcıyı zedeleyecek bir satış ve kiralamada bulunamayacak. Tamamen her bir noktasında kalitenin ve huzurlu hayatın imzasının atıldığı Koza Kent Tatlıkuyu  projesi, Muhteşem bir konum, şehrin hemen başında, ulaşımın kalbinde, hayatın içinde, şehir merkezi ve Gebze Canter AVM ‘ye 2 dakika, E5 karayolu üzerinde, havaalanına 15 dakika, denize 5 dakika mesafede, okul, sağlık ocağı, kapalı pazara yürüme mesafesinde trafikten ve yoğunluktan uzak, özgün mimarisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Telefon: 05323977633
Web: www.kozakenttatlıkuyu.com


Geri Dön