25 / 04 / 2024

Koza Plaza, İstanbul'un 8.Tepesi oldu!

Koza Plaza, İstanbul'un 8.Tepesi oldu!

Garanti Koza tarafından inşa edilen Koza Plaza sosyal bir yaşam merkezi olarak göz dolduruyor



Türk inşaat sektörünün ilk ve öncü firmalarından Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı yükseklikte olması nedeniyle "İstanbul'un 8. Tepesi" diye adlandırılan "Koza Plaza", 125 bin metrekarelik toplam inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı ofis merkezi olma özelliğini hala elde tutuyor. 

Türkiye'nin ilk ve öncü inşaat firmalarından Garanti Koza'nın 102 milyon dolarlık yatırımla 2006 yılında inşa ettiği, 272 adet ofis kapasiteli Koza Plaza, 3 katlı AVM'si, restoranları ve uluslararası standartlara sahip spor merkezi Club İstanbul ile sadece bir ofis merkezi olmanın ötesine geçerek, yaşayan, sosyal bir yaşam merkezi olarak da göz dolduruyor. İstanbul manzarasına karşı eşsiz bir çalışma ortamı sunan Koza Plaza, 24 saat güvenlik hizmeti, telefon, internet ve her türlü teknik donanıma sahip alt yapısıyla yeni ofisinizi sizin için her türlü detayı düşünerek hazırlıyor. 

125 bin metrekare üzerine kurulu iki binadan oluşan Koza Plaza, Çamlıca tepesi ile aynı yüksekliğe sahip olması sebebiyle "İstanbul'un 8. Tepesi" olarak adlandırılıyor. Son zamanların en gözde iş merkezlerinden sayılan ve 44 bin metrekarelik otoparkıyla dikkat çeken Koza Plaza, sakinlerine şık ve modern bir ofis ortamının yanı sıra birçok sosyal olanağı birarada sunuyor. 

Bölgenin ilk ve tek A sınıfı plaza olma özelliği taşıyan, son teknolojik alt yapıyla inşa edilen Koza Plaza'da enerji kesintilerine karşı yüzde 100 yedeklemeli jeneratör sistemi bulunuyor. Ayrıca merkezde tüm alanlar, uluslararası standartlarda yangın ve alarm sistemleri ile korunuyor. 24 saat sabit güvenliğin yer aldığı plazada ofisler, telefon, internet, data altyapısı şirketlere hazır teslim ediliyor. 

Türkiye'nin batıya açılan TEM otoyolu üzerinde Maslak, Etiler, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanı'na yalnızca 20 dakika uzaklıkta bulunan Koza Plaza'dan günün farklı saatlerinde Silivri'den Pendik'e kadar 36 ayrı noktaya servisle ulaşım imkanı sunuluyor. Koza Plaza, yatırım amaçlı ofis alanların yanı sıra sunduğu birçok kolaylık ve olanakları nedeniyle ofis kiralayacaklarında büyük ilgisini çekiyor. Koza Plaza özellikle dış ticaret, gayrimenkul, tekstil ve medikal alanda faaliyet gösteren yabancı sermayeli şirketlerin büyük ilgisini görüyor. 

www.kozaplaza.com
0212 438 1 777


Geri Dön