25 / 04 / 2024

KPSS 2022 sınavaına gireceklere destek ödemesi yapılacak! İşte başvuru şartları

KPSS 2022 sınavaına gireceklere destek ödemesi yapılacak! İşte başvuru şartları

Kamu Personel Seçme Sınavı Lisans'ın (2022-KPSS Lisans) genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi, öğretmenlik alan bilgisi oturumu başvuruları, 24 Mayıs-6 Haziran tarihlerinde alınacak. KPSS'ye gireceklere ABB'den eğitim desteği verilecek.



SINAV BAŞVURU ÜCRETİNİ ABB ÖDEYECEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal destek alan vatandaşların KPSS sınav başvuru ücretini bu yıl da karşılayacaklarını açıkladı. Bu destekten yararlanmak isteyenler, http://forms.ankara.bel.tr/kpss2022  adresi üzerinden form doldurarak 1 Haziran’a kadar ön başvuruda bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ‘eğitimde fırsat eşitliği’ni sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için sınav ücreti desteği de sağlıyor. KPSS’ye girecek sosyal yardım alan vatandaşların bu yıl da sınav harcını ödeyeceklerini sosyal medya hesaplarından duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Zorlu ekonomik koşullar, hiçbir gencimizi gelecek hayallerinden mahrum etmesin. Daima yanınızdayım” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön