29 / 03 / 2024

KPSS’den 60 puan ve üstünde alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli personel alınacak!

KPSS’den 60 puan ve üstünde alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli personel alınacak!

BİK’in ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan bilgiye göre, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı sözleşmeli 8 personel alımı için ilan yayımladı. İşte detaylar...



Duyuruya göre, yazılı-sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi ve adayların gireceği sınav tarihleri, sınav kriterleri, sınav şekli ve sınav yeri; ilanın başvuru süresinin bitiminden itibaren 5 iş günü içerisinde Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nın internet sitesinden açıklanacak.

Atanmaya hak kazanan adaylara dair de bilgilerin yer aldığı duyuruda, adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 iş günü içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Personel Birimi’ne şahsen teslim etmesi gerektiği aktarıldı. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adayların atama hakkını kaybedeceği vurgulandı.

KPSS’den 60 puan ve üstünde alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli personel alınacak!

NEREDEN BAŞVURU YAPILACAK?

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı bünyesine yapılacak başvurular 18 Temmuz’da ile 29 Temmuz tarihleri arasında Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Personel Birimine şahsen başvurulması gerekiyor.
Duyuruda, başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu ya da herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilen adayların sözleşmesinin yapılmayacağı vurgulandı.

Bakanlık bünyesine 400 personel alınacak! İşte başvuru şartları!

Kamu kurumuna KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alınacak! İşte personel alımı yapılacak iller...

KPSS’den 60 ve üzeri alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli 100 personel alınacak! Başvurular başladı!


Geri Dön