25 / 04 / 2024

KPSS'den 70 puan alanlar İl Özel İdare'de çalışma fırsatı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak!

KPSS'den 70 puan alanlar İl Özel İdare'de çalışma fırsatı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak!

Türkiye İş Kurumu, İl Özel İdaresi için alım yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından İl Özel İdaresi için yapılacak alımlar için başvuru şartları da paylaşıldı. Gerekli şartların sağlanması durumunda istihdam edilmek üzere personeller alınacak.



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), sürekli hız kazanan personel alım ilanlarına yeni bir tane daha ekledi. İl Özel İdaresi'nin personel alım duyurusunun ardından, iş fırsatlarını takip eden vatandaşlar için sevinçli haberler geliyor. Bolu il sınırları içinde gerçekleşecek olan bu personel alımı, önemli bir istihdam fırsatı olarak duyuruldu.

Özel İl İdaresi’nde istihdam edilmek üzere başvuru şartlarını taşıyan personel alımı yapılacak

Son zamanlarda yaşanan iş krizine İŞKUR'dan çözüm niteliğinde bir duyuru geldi. İŞKUR tarafından Özel İl İdaresi'nde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı ilanla duyuruldu. İlanların detayları paylaşıldı ve başvuru koşulları ile süreç açıkça belirtildi. Bolu İl Özel İdaresi'nin bünyesinde gerçekleşecek olan bu heyecan verici personel alımları kapsamında, mülakat süreci de duyuruldu. Adayların, başvuruları kabul edildiğinde, Bolu İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen sözlü sınavda yer almaları gerekmektedir.


Geri Dön