25 / 04 / 2024

Kredi çekmek isteyenlere müjde! İhtiyaç kredisinde 0,99 faiz fırsatı!

Kredi çekmek isteyenlere müjde! İhtiyaç kredisinde 0,99 faiz fırsatı!

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını takip ediyorlar. Ekonomik olarak sıkıntısını gidermek için kredi çekmeyi düşünenlerin yüzünü güldürecek olan kampanya Akbank'tan geldi. Akbank 0,99 faiz fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayları...



Bankalar ekonomik olarak sıkıntıda olan vatandaşların yüzünü güldürmek adına zaman zaman kampanyalar düzenliyorlar. İhtiyaç sahibi aileler ise bankaların kredi faizlerini güncel olarak inceliyorlar. Akbank vatandaşlara görülmemiş fırsat sundu. 

Ekoayrıntı'da yer alan habere göre; Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” sekmesinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbank’lı olma sürecini tamamlayanlara, %0,99 faiz oranıyla masrafsız kredi imkanı tanınıyor. 

Bu kampanya, sadece Akbank Mobil ve İnternet üzerinden yapılan başvurular için geçerli oluyor. Bu kampanya kapsamında üst limit 10 bin TL olarak belirlendi. 

Kredi çekmek isteyenlere müjde! İhtiyaç kredisinde 0,99 faiz fırsatı!

10 bin TL'lik kredi için faiz oranı 0,99 olarak açıklandı. 12 ay vadeyle alınacak olan kredinin toplam geri ödeme tutarı 10.788,91 TL ve aylık taksit ödemeleri ise 899,08 TL olarak belirtildi.  

Akbank tarafından duyurulan bu kampanyadan sadece gerçek kişiler faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında çekilebilecek kredi türü ise yalnızca ihtiyaç kredisi olarak belirtildi.  

EYT'lileri heyecanlandıran gelişme! Mayıs ayında açıklanacak...

İlkokul, lise, üniversite öğrencileri dikkat! Siz de yardım parası alabilirsiniz...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön