25 / 04 / 2024

Kredi kartı kullananlar dikkat! 1 Şubat’tan itibaren...

Kredi kartı kullananlar dikkat! 1 Şubat’tan itibaren...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) kartlı ödemelerde, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, temassız işlem limitinin, 1 Şubat 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 500 TL şeklinde yeniden güncellenmesine karar verdi.



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) ve Bankalararası Kart Merkezi’ne (BKM) göndermiş olduğu yazıda tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınının Türkiye’de yayılımının önlenmesi için bankacılık sektöründe bazı tedbirlerin alındığı anımsatıldı.

Kredi kartı kullananlar dikkat! 1 Şubat’tan itibaren...

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, daha önce 250 TL'ye çıkarılan kartlı ödemelerde temassız işlem limitinin 7 Mayıs 2021 tarihinde 350 TL şeklinde güncellendiği belirtilen yazıda, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını vakalarının sürdüğü bu günlerde kartlı ödemelerde temassız işlem limitinin, 1 Şubat 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 500 TL şeklinde yeniden güncellenmesine karar verildiği belirtildi.


Kredi kartı sahipleri dikkat! Bu hataları yapmayın!

Kredi kartı sahipleri dikkat! Sistem tamamen değişecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön