25 / 04 / 2024

Kredi notu düşük olan ve gelir belgesi sunamayanların dikkatine! Bazı Bankalar bir süreliğine belgesiz kredi verecek!

Kredi notu düşük olan ve gelir belgesi sunamayanların dikkatine! Bazı Bankalar bir süreliğine belgesiz kredi verecek!

Bilindiği üzere bankalardan kredi çekebilmenin en önemli şartlarının başında düzenli bir gelire sahip olmak geliyor. Bazı bankalar kredi notu düşük olan ve gelir belgesi sunamayanlar için bir süreliğine kredi verecek. Peki hangi bankalar ne şartlarla kredi verecek? işte detayları...



Akbank Gelir Belgesiz Kredi Şartları ve Detayları

Eko Ayrıntı'da yer alan habere göre; Gelir belgesi ay da kefil talep etmeyen kredi olanağı sunan bankalardan birisi Akbank. Kurulduğu tarihten bu güne müşterileri için  konut, ihtiyaç, ve taşıt gibi çeşitli kredi imkanları sunan banka, şimdi de gelir belgesi kredi seçeneği müşterilerine güvene dayalı bir finansman imkanı sunuyor. 125.000 Türk Lirası limite kadar sunmuş olduğu kredi kredi imkanı için Akbank’ın belirlemiş olduğu faiz oranı yüzde 2,43 olurken maksimum geri ödeme süresi ise 36 ay olarak belirlendi. Bu şartlarda örneğin bankadan çekilecek olan 10.000 Türk Lirasi bedelindeki 36 ay vadeli kredi için aylık taksitler 585,14 Türk Lirası olarak kaydedildi.

Kredi notu düşük olan ve gelir belgesi sunamayanların dikkatine! Bazı Bankalar bir süreliğine belgesiz kredi verecek!

Enpara Gelir Belgesiz Kredi Şartları ve Detayları

Gelir belgesi kredi imkanı sunan bankalardan bir diğeri ise QNB Finansbank. QNB Finansbank Enpara kredi seçenekleri ile yüzde 2,29 faiz oranından maksimum 36 ay vade ile 100 bin Türk Lirası'na kadar gelir belgesiz kredi inkanı sağlıyor. Bu şartlarda bankadan çekilen 36 ay vadeli örneğin 10 bin Türk Lirası kredi için bankaya aylık 440,98 Türk Lirası bedelinde taksit ödemesi yapmak gerekirken, ödenecek toplam tutar ise 15 bin 875 Türk Lirası olarak belirlenir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön