26 / 04 / 2024

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.



'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi. Ruja Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ağustos 2014 ve Mart 2017 tarihleri arasında Pakistan'dan Brezilya'ya, Kanada'dan Norveç'e ve hatta Filistin'e, onlarca ülkeden milyarlarca euronun OneCoin'e aktığı söyleniyor.

OneCoin soygununun başarısı, sadece bir sahte kripto para birimi değil aynı zamanda bir saadet zinciri olmasına da bağlandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön