24 / 04 / 2024

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

Ünlü servet yöneticisi Rick Eling, kripto para piyasalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Rick Eling, kripto para yatırımı yapacak olan herkes için tavsiyelerde bulundu.



Ünlü servet yöneticisi Rick Eling, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

Dünya Gazetesi'nden Barış Erkaya'nın haberine göre; Rick Eling, kripto para yatırımıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Rick Eling, kripto para yatırımı yapacak olan herkesin ilk andan itibaren şu 6 soruyu yanıtlamasını tavsiye ediyor:

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

1- Şu an alırsam birkaç ay öncesine göre daha pahalı olur mu?

2- Fiyatı daha yüksek olması sebebiyle bir şeyi satın almak istememin sebebi ne? Ayrıca bunu hayatımın diğer yerlerinde gerçekleştiriyor muyum?

3- Elimde fiyatların şimdi olduğundan daha fazla artacağını işaret eden inandırıcı bir neden bulunuyor mu?

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

4- Şimdi alıp gelecekte daha yüksek fiyatla satacağıma inanıyorsam, kim bunları benden daha yüksek bir bedelle ve hangi sebeple satın alır?

5- Bu kripto para bu kadar değerliyse daha önce almamamın sebebi neydi?

6- Kendimi bir şekilde “Bu piyasayı anladığıma” dair inandırdım mı?

Bu sorular için tatmin eden cevapları bulunan herkes için bu günlerdeki seviyeler alım yapılması için uygun seviyeler olarak belirtiliyor. 

Eğer bu sorulara cevabınız bulunmuyorsa bu durumda hele ki bu kadar hızlı düşüp artan bir piyasada yatırımda bulunmak çok iyi bir fikir olmaz.

Bitcoin ne kadar oldu? 

Kripto savaşı çıktı!

Kripto paralar nasıl düzenlenmeli?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön