25 / 04 / 2024

Kripto para dengeleri çok hızlı değişiyor!

Kripto para dengeleri çok hızlı değişiyor!

Kripto para piyasalarında dengeler sık sık değişiyior. Fakat şu dönemlerde daha ciddi değişikliklerin yaşanması bekleniyor. 



Bitcoin'in öncüsü olduğu kripto para piyasalarında çok kazandıranlar yine gündemde. CNN Türk'te yer alan habere göre; elbette kaybettiren bazı kripto paralarda bulunuyor. Fakat kripto paralarda çoğunluk kazandırıyor. Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen sert düşüş bu yükselişi getireceği öngörülüyordu. 

Bu hafta yükselen kripto paralar içerisinde en çok dikkat çeken öncelikle BAKE coin oldu. Bu hafta yaklaşık olarak 5 kat yükseldi. Ondan hemen sonra FTM coin yine sert şekilde yükseldi. Bu haftaki değişimi yüzde 166,93 olarak kaydedildi. 

Kripto para dengeleri çok hızlı değişiyor!

Hacmi gittikçe yükselen kripto para piyasasında çok kazandıranlar içerisinde ismi pek bilinmeyenler de bulunuyor. Mesela OKB coin yine en fazla kazandıran kripto paralardan. Bu hafta yaklaşık olarak yüzde 128,21 oranında değerlendi. 

Birçok kişinin az ya da çok duyarak aşina olduğu MATIC isimli kripto para birimi yüzde 101,58 oranında yükseldi. Bu kripto para biriminin de bu yükselişi yakalayacağını uzun zamandır konuşulanlar arasındaydı. WAVES coin değer kazanan kripto para birimleri arasında pek yükselmeyeni oldu. Bu hafta yaklaşık olarak yüzde 67,62 oranında arttı. 

Son olarak XVS coin ise bu hafta içerisinde yüzde 59,61 oranında değer kazandı. 

Tüm bu senaryoya bakıldığında hem ismi bilinen hem de adı bugüne kadar pek duyulmayan kripto paraların çok sert yükselişler yakaladığı ortada.

Bitcoin 55 bin doların altına düştü!

Kripto para tartışmalarında sular durulmuyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön