26 / 04 / 2024

Kripto paralarda rüzgar tersine dönüyor! Uzman isimden bomba tüyo

Kripto paralarda rüzgar tersine dönüyor! Uzman isimden bomba tüyo

Lider kripto para birimi Bitcoin’in kripto para piyasası üzerindeki gücünü gösteren Bitcoin hakimiyeti yaşanıyor. Deneyimli kripto para analisti, elinde altcoin olanları zarar etme riskine karşı uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar...



Kripto para piyasasındaki gelişmeler yatırımcılar tarafından dikkatle izleniyor. Ünlü analist Kaleo, Bitcoin (BTC) hâkimiyet oranını yorumladı. En büyük kripto para biriminin piyasadaki hâkimiyetinin daha da güçlenmek üzere olduğuna dikkat çeken analist, bu durumun altcoinler için problem yaratacağını ifade etti.

Kripto para topluluğunun yakından tanıdığı anonim analist Kaleo, kripto para piyasasındaki son durumu yorumladı. Altcoin fiyatlarındaki gidişatın iyi olmadığını belirten Kaleo, yatırımcıların ellerindeki altcoinleri Bitcoin’e taşımaları için zamanın azaldığını işaret etti. Ünlü analiste göre BTC hakimiyet odanı yakında yüzde 47.48 seviyesinden nisan ayında yaklaşık yüzde 52’ye çıkacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön