24 / 04 / 2024

Kripto paralardaki çöküş korkuttu! Bitcoin'in sonu geldi mi? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin'de düşüş sürecek mi?

Kripto paralardaki çöküş korkuttu! Bitcoin'in sonu geldi mi? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin'de düşüş sürecek mi?

Kripto para piyasalarında son durum ne? Bir süredir düşüşte olan kriptoları neler bekliyor? Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...



Kripto paralarda ve piyasanın devi Bitcoin'de yaşanan değer kayıplarının sebebi gündemden düşmüyor. FED'in faiz artırım sinyalini vermesinden sonra kriptolarda kan kaybı başladı. Luna ve Terra'da da yaşanan değer kaybıyla beraber yatırımcıların parası eridi.

Kripto paralardaki çöküş korkuttu! Bitcoin in sonu geldi mi? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin de düşüş sürecek mi? 

Terra ekosisteminin çökmesiyle beraber kriptolarda toparlanma sinyalleri göze çarparken, Luna neredeyse değersiz hale geldi Terra UST ise 1 dolar sabitliğini yakalayamacak derecede düştü. 

Peki kripto paraları neler bekliyor? Kripto paralarda düşüş devam eder mi? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön