25 / 04 / 2024

Kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den yapılabilecek!

Kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den yapılabilecek!

Yapı Kredi'nin yaptığı açıklamaya göre, kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den gerçekleştirilebilecek...



Kripto varlıkların alım ve satımlarının gerçekleştirilebildiği kripto para borsalarına para transferi artık Yapı Kredi Mobil'den de yapılabilecek.

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar, Yapı Kredi Mobil üzerinden Btcturk ve Paribu kripto para borsalarına IBAN veya hesap bilgisi girmeden 7/24 para yollayabilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kullanıcıların, kripto varlıkların alım ve satımlarının gerçekleştirilebildiği kripto para borsalarına para gönderebilmek için "Kripto Platform İşlemleri" menüsünden istedikleri kurumu seçerek yalnızca tutar bilgilerini girmeleri yeterli.

Kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den yapılabilecek!

- Varlıklar dijitalleşiyor

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Yapı Kredi Operasyondan Sorumlu Yöneticisi (COO) Cahit Erdoğan, değişen ihtiyaçlara daha hızlı adapte olarak her zaman için ihtiyaçlara yönelik hizmetler sağladıklarını kaydederek, şunları kaydetti:

"Dijitalleşme, tüm dünyada alışkanlık ve rutinleri değiştiriyor. Bununla birlikte teknolojinin gelişmesi ve dijitalleşme hızının artmasıyla birlikte varlık kavramı da giderek şekil değiştirdi. Yapı Kredi olarak tüm bu gelişmeleri yakından takip ediyor, dijital alandaki yatırımlarımızı müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda son teknoloji ve trendlere göre şekillendiriyoruz. Dijitalleşen günümüz dünyasında artık kullanıcılar diledikleri bankacılık hizmetine, diledikleri zaman ve mekanda en hızlı ve konforlu şekilde ulaşmak istiyor. Bu kapsamda müşterilerimizin bireysel ve kurumsal 800'ün üzerinde bankacılık işlemini kolaylıkla gerçekleştirebildiği Yapı Kredi dijital kanallarına bir yenilik daha ekledik. Artık kripto varlık platformlarına para transferi hizmetimizle Türkiye'de kripto para alım-satımı yapılabilen Btcturk ve Paribu borsalarına Yapı Kredi Mobil aracılığıyla hesaptan direkt para gönderilebilmesini sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de dijital bankacılık alanında örnek ve öncü konumumuzu sürdürerek yeni teknolojileri en kullanışlı şekilde müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz."
 

Bitcoin 57 bin doları geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön