28 / 03 / 2024

Kriptoda şok devam ediyor! Bir sabit coin daha dibi gördü! 

Kriptoda şok devam ediyor! Bir sabit coin daha dibi gördü! 

Terra’nın çöküşünden sonra ‘sabit coin’ DEI de 1 dolarlık çıpasını yitirdi. SOn zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlık piyasasının en popüler sabit coinleri arasında yer alan Tether’deyse hacim kaybı dikkat çekiyor.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Sabit coin kısaca ‘değeri para veya kıymetli metal gibi bir varlığa endeksli kripto varlık‘ şeklinde tanımlanabilir. 

Kripto para alıcılarını fiyat dalgalanmalarından korumak için piyasaya sürülen sabit coinler, kripto para piyasasının ‘güvenli limanı’ şeklinde belirtiliyordu. Fakat son dönemlerde kripto para piyasasının genelinde yaşanan sert düşüşler, yatırımcıların güveninin kaybolmasına ve piyasadan uzaklaşmasına sebep oldu. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sabit coinler de bu değer ve güven kaybından nasibini aldı.

Kriptoda şok devam ediyor! Bir sabit coin daha dibi gördü! 

Fiyatı genelde 1 dolara çok yakın seviyelerde gezen sabit coin TerraUSD’nin geçen hafta 30 sent ile 90 sent arasında dalgalanması çeşitli spekülasyonlar yaratmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön