19 / 03 / 2024

Euro dibi gördü! Doların gücü euroyu yerle bir etti! Yatırımcılar artık euroya güvenmiyor! Euro kurunda son dakika

Euro dibi gördü! Doların gücü euroyu yerle bir etti! Yatırımcılar artık euroya güvenmiyor! Euro kurunda son dakika

Euro bölgesinde resesyon riskinin giderek yükselmesi euro kurunun değerini kaybetmesine neden oldu. Euro 20 yılın ardından dibi gördü. Doların gücü euroyu yerle bir etti. İşte euro kurunda son dakika gelişmesi 6 Temmuz 2022..



Euro/dolar paritesi dün yüzde 1,3'ü aşan düşüşle 1,0282 seviyesini gördü. Bu seviye, Aralık 2002 sonrasındaki dönemin en dibi olarak kayıtlara geçti. Euro’nun ABD doları karşısında yılbaşından bu yana yaşadığı kayıp yüzde 13'ü geçti. Euro ABD doları karşısında değer kaybeteye devam ediyor.

Dün dolar endeksi ise 106,35 seviyesini görerek 20 yılın zirvesine ulaştı. Dolar kuru 17 TL seviye ile diğer para birimleri karşısında değer kazanırken TL değer kaybetmeye başladı.

Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç lira oldu? İşte euro alış satış verileri 6 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön