29 / 03 / 2024

euro son dakika

euro son dakika

Dün açıklanan Merkez Bankası kararından sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları gerilerken dolar yükselişine devam etti. Peki euro/TL ne oldu? Euro alalım mı, bozduralım mı? Net yanıt şimdi geldi. Uzman isim yatırımcıları uyardı.

Merkez Bankası kararı sonrasında euro ne kadar oldu? Euro kaç TL? 20 Ekim 2022 euro/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyeti faiz kararı açıklandı. Karar sonrasında piyasalarda hareketlilikler yaşanırken euro/TL kuru ne kadar oldu? Euro kaç TL? 20 Ekim 2022 euro/TL kuru.

Euro kuru, enflasyon rakamlarından sonra ne kadar oldu? 19 Ekim 2022 euro /TL kuru

Bugün piyasaların merakla beklediği Euro Bölgesi eylül ayında yıllık enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon rakamları rekora imza atarken euro/TL kuru ne kadar oldu? Euro yükseldi mi, düştü mü? İşte 19 Ekim 2022 euro/TL kuru...

Gram altın 996 TL, dolar 18,69 TL peki Euro ne kadar? Henüz 1 Euro bile almadıysanız acil bakın

Piyasalarda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın ve döviz piyasası bu hafta oldukça hareketli geçti. Altın fiyatları sert düşerken dolar hızla yükseldi peki euro ne oldu? Henüz 1 euro bile almadıysanız acil bakın...

Dolar yükselişe geçti, euro kan kaybediyor! Son dakika euro kuru...

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarının merakla beklediği son dakika haberi geldi. ABD enflasyon verileri açıklandı. Veriler sonrasında dolar yükselişe geçerken euro kan kaybetmeye başladı.

Yastık altındaki euroları bozduralım mı? Elinde euro olanlar acil bakmalısınız

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarında. Enflasyon rakamlarının belli olması ile piyasalarda hareketlilik yaşanacak. Euro bugün de değer kaybederken yatırımcılar ''yastık altındaki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor.

Euro değer kaybediyor! Euro yatırımcıları kırmızı alarm... İşte Euro kurunda son durum

Euro şu dakikalarda dolar karşısında  tekrar değer kaybetmeye başladı. Sabah 0,97 olan parite, şu anda 0,96 seviyesine geriledi. İşte euro kurunda son durum...

Yatırımını euroya yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi! Bakmayan bin pişman

Euro kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro son günlerde dolar karşısında  değer kaybetti. Öte yandan Euro kurunda son dakika gelişmeler gelmeye devam ediyor. Analistler, yatırımını euroya yapanlara euro için ayaklarını yerden kesecek haberi verdi. İşte detaylar...

Euro alalım mı bozduralım mı? Kritik haber geldi, dibe vurdu! Elinde euro olanlar bakmadan geçmeyin

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Euro dolar endeksi 0,97 seviyesinde işlem görüyor. Haftanın ilk işlem gününde euro dolar karşısında değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar, euro alalım mı, bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor.

Euronun fırlayacağı net tarih resmen açıklandı! Nefesler kesildi! Euro yatırımı yapanlar bakmadan geçmeyin

Euro kuru, son günlerde güçlü dolar karşısında en büyük değer kaybeden para birimleri arasında yer alıyor. 19 TL seviyelerini test eden dolar Fed'in şahin tondaki mesajları ile yükselmeye devam ederken stratejistler euronun fırlayacağı tarihi resmen açıkladı.

Elimizdeki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Herkesin merak ettiği o sorunun yanıtı

Fed'in faiz kararı ile dolar 18,76  TL seviyelerine kadar yükselmesi euro/TL'nin değer kaybetmesine neden olmuştu. Dolar güçlendikçe euro değer kaybetti. Peki elimizdeki euroları bekletelim mi, bozduralım mı? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira? 5 Ekim 2022 euro kuru

Euro bölgesinden gelen kötü ekonomik veriler euro kurunu etkilemeye devam ediyor. Euro/TL kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? Euro kaç lira? İşte 5 Ekim 2022 euro/TL kuru...

Dolar ve euro yükselişlerine kısa bir mola verdi

Küresel piyasalarda yükselen döviz iştahı piyasaların sakinleşmesini sağladı. Kürsel borsada yükselişler hızlanırken döviz kurları kısa bir mola verdi. Dolar kuru bugün 18,54'te başlarken euro/TL ise 18,23 TL'den güne başladı.

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Son dakika... Eurosu olanlar bakmadan geçmeyin 

Euro/TL'nin haftanın ikinci işlem günü kaç lira olduğu yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından piyasalarda yakından takip ediliyor. Yatırımcılar elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Euro olanlar bakmadan geçmeyin.

Elimizdeki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Bakmayan pişman olur

Dolar kurunun yükselmesi ile euro kuru değer kaybetmeye başladı. Euro dolar paritesi 0,95 seviyelerine kadar gerilerken yatırımcılar euro kuru yükselecek mi, yoksa düşecek mi? sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Avrupa Merkez Bankası ise euronun kaderini belirleyecek açıklamayı yaptı.

Son dakika döviz kurları! Dolar 30,84 TL, euro/TL 33,27 TL oldu!

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında değer kaybı devam ediyor. Son dakika dolar/TL kuru 30,84 TL, euro/TL 33,27 TL oldu.

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

Euro 30 TL sınırını geçti! Euro yatırımcılarına müjde! Son dakika euro/TL kuru

Orta Doğu'da yaşanan gerginliğin etkileri görülmeye devam ediyor. Her şeyi etkilediği gibi döviz kurlarını da etkiledi. Euro/TL kuru bugün 30 TL sınırını geçti. 24 Ekim Salı euro/TL kurunda son dakika gelişmesi...

Euro 29 TL'yi aştı! 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı 

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,2 artışla günü 26,93 liradan kapatmasının ardından bugün açılışta 26,94 TL seviyesinden işlem görüyor. Haftaya 28,79 liradan başlayan euro/TL ise bugün 29 lirayı aştı. 14 Eylül Perşembe euro/TL ne kadar? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro/TL kaç lira? Döviz kurlarında son dakika!

23 Ağustos Çarşamba döviz kurlarında son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL 27.21 TL seviyesi ile yükselişe geçerken euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu merak konusu. Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro kaç lira? Döviz kurlarında son dakika.

17 Ağustos euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Dolar/TL kuru 27,10 TL ile yeni tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor. Dolar güne yükselişle başlarken, 17 Ağustos Perşembe euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru.

Dolar, euro ve sterlinde sert hareket! İşte son dakika döviz fiyatları...

Dolar, euro, sterlinin TL karşısındaki değerini öğrenmek isteyenler arama motorlarında 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü döviz fiyatlarını araştırıyor. İşte son dakika dolar, euro ve sterlin fiyatları...

Dövizi olanlar dikkat! Dolar, euro ve sterlinde son dakika gelişmesi!

Döviz kuru, yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Hem alışverişte hem de yatırım amaçlı döviz kullananlar evden çıkmadan önce arama motorlarında “Dolar kuru bugün kaç TL?” ve “Euro ve sterlin ne kadar?” araştırması yapıyor. İşte son dakika döviz fiyatları...

Elinde 1 Euro'su bile olanlar hemen göz atın! 1 Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika 25 Temmuz 2023 Euro kuru!

Son dakika euro/TL kuru alış-satış fiyatları sık sık merak konusu oluyor. 25 Temmuz 2023 Euro kuru ne kadar? İşte ayrıntılar...

16 Temmuz 2023 dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? İşte son dakika güncel döviz kurları...

Yatırımcılar ve vatandaşlar, döviz kurlarını yakından takip ediyor. Peki, dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? İşte 16 Temmuz 2023 son dakika güncel döviz kurları...

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Döviz kurları seçimlerin ardından değer kaybeden Türk Lirası karşısında yükselmeye devam ediyor. Dolar güne 26,06 TL'den başlarken euro/TL bugün ne kadar?  5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Euro'su olanlar aman dikkat! Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi? Hemen bu son dakika detaylarına bakın!

Euro'su olanlar aman dikkat... Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi? Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detaylarına bakın...

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Euro kurunda son dakika!

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Pazar Euro kurunda son dakika...

euro son dakika Haberi

euro son dakika

Piyasaların merakla beklediği faiz kararı dün açıklandı. Merkez Bankası faiz kararını düşürmesi ile piyasalarda hemen hareketlilik başladı. Altın piyasası düşüşü geçerken dolar yükseldi. Yatırımcılar euro kurunun ne olacğaını merak ediyor. Euro alalım mı bozduralım mı? sorusunun yanıtını arayanlar için piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 

Piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı dün açıklandı. Merkez Bankası faizi 150 baz puan daha düşürerek yüzde 10,5'e indirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 83'ü aşan resmi enflasyona rağmen yıl sonuna kadar faizin tek haneye indirilmesi talimatı vermişti.

Bu gelişme eşiliğinde Merkez Bankası'nın bir sonraki kararı da belli olmuş oldu. Merkez Bankası faiz oranlarının düşürmeye devam edecek. Ekonomistlere göre Merkez Bankası faizleri her düşürdüğünde dolar kurunda yukarı yönlü hamleler görülecek.

Peki euro...