19 / 04 / 2024

Kriptrade kripto para sektörüne hızlı giriş yaptı!

Kriptrade kripto para sektörüne hızlı giriş yaptı!

Savaş Divanlıoğlu liderliğinde kripto ve dijital para platformu Kriptrade kuruldu. 



Finans ve Bankacılık piyasasında uluslararası alanda faaliyet gösteren isimlerinden Savaş Divanlıoğlu liderliğinde kripto ve dijital para platformu Kriptrade kuruldu.

Kripto para borsasının önder kuruluşları arasında yer almayı hedeflediklerini aktaran Savaş Divanlıoğlu, her koşulda kesintisiz işlem sağlama imkanı ve 7/24 ulaşılabilir müşteri desteği hizmetleriyle ve uzman analiz desteği fark yaratacaklarını söyledi.

Kripto varlıkları alanında çok yeterli olan analiz-araştırma ekiplerinin platformda yer alan üyelerle günlük - haftalık bülten ve videolar paylaştığını dile getiren Divanlıoğlu, her türlü soru ve problemler için de 7 gün 24 saat sorumlu ekiplerin hazır olduklarını kaydetti.

Kriptrade kripto para sektörüne hızlı giriş yaptı!

Kriptrade olarak kripto para borsasında yaşanan koşullar ne olursa olsun üyeleri için gecikmesiz ve kesintisiz işlem yapma olanağı sunduklarına vurgu yapan Divanlıoğlu, platformlarının piyasadaki en düşük komisyon ve en dar alım satım spreadleri ile verimli yatırım desteği imkanı sağladıklarını söyledi. 

Kriptrade öte yandan üyelerinin kriptolarını ''Multi-sig'' isimli çoklu anahtar sistemiyle saklıyor, Bitgo sisteminde bulunan kriptolar 2 anahtar olmadan hareket gerçekleştiremiyor ve soğuk kasalarda saklanan tüm kriptolar dünya sigorta devi Lloyds'un güvencesinde yer alıyor.

Kriptrade kripto para sektörüne hızlı giriş yaptı!

Müşteri odaklı olarak kurulan Kriptrade işlem platformunda, sektöre ilk defa girmeyi düşünen kişilerin rahatlıkla kullanacağı bir “Kolay İşlem” ekranı yer alıyor. Ayfrıca profesyonel kullanıcılar için de grafikleri ve analizleri içeren bir “Pro” ekranı müşterilere sağlanıyor.

Kriptrade ile kripto para borsasında farklı olmayı hedeflediklerini aktaran Savaş Divanlıoğlu, zaman zaman müşterilerini ödüllendirmek için çeşitli projeler gerçekleştireceklerini, bu doğrultuda Mart ayında 3 bin kişinin çeşitli ödüller kazanabileceği bir kampanyaya kayıtların devam ettiğini aktardı.

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

Kripto paralarda Ukrayna-Rusya etkisi! Son durum korkuttu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön