25 / 04 / 2024

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığının tanınmasıyla beraber küresel piyasalarda ve kriptolarda sert değer kayıpları kaydedildi. Kriptoların devi Bitcoin yüzde 7, Ethereum da yüzde 8'e yakın kayıplar gördü.



Dünya geneli tarafından günlerdir merakla beklenen adımı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin attı. Rusya'yla Ukrayna arasında yaşanan sorunla ilgili Putin, kartlarını açtı ve uygulamaı başlattı. Putin tarafından, Ukrayna'nın Donetsk ve Luhansk'taki ayrılıkçı yerlerin tanınmasına karar verildi. Ardından da bu alanlara asker ve araçların girmesine imkan sundu. 

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Bu gelişmelerle beraber, kriptolarda ve hisse piyasalarında kırmızılar görülmeye başlandı. İlk sırada ABD borsaları olacak şekilde, Asya borsalarında da kayıpların odluğu kaydedildi. Olası bir çatışma senaryosu üzerinde durulması öngörüsü sebebiyle zaten gcünü kaybeden kriptolarda da çözülmeler iyiden iyiye kendini gösterdi. 

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Peki kripto paralarda son durum ne? Hangi kripto paralar değerlendi hangileri değer kaybetti? Bitcoin'de son durum ne oldu? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön