27 / 04 / 2024

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığının tanınmasıyla beraber küresel piyasalarda ve kriptolarda sert değer kayıpları kaydedildi. Kriptoların devi Bitcoin yüzde 7, Ethereum da yüzde 8'e yakın kayıplar gördü.



SOLANA ALANLAR KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Hikayesi olduğuyla ilgili söylentilerle hızla yükselen ve 260 dolar seviyesine ulaşan Solana’da da herhangi bir toparlanma göstergesi bulunmuyor. Tarihi zirvesinden yüzde 69'lık bir oranla uzak kalan Solana'da, yüzde 14'lük değer kaybıyla 81 dolar seviyesinden işlem yapılıyor.

DOGECOIN’DE HEYECAN SONA MI ERDİ?

Dogecoin’le ilgili olarak milyarder iş adamı Elon Musk tarafından yapılan açıklamaların azalması ve etkisini de kaybetmesi de fiyatlarda değer kaybını getiriyor. Söylentilerin havada kalması ve sürekli beklentide kalınması umutsuzluğa neden oldu. Dogecoin, yüzde 11'lik değer kaybıyla 0.1251 dolar fiyatla satıldı. 

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

SHIBA INU YERİNDE SAYIYOR

Hürriyet Gazetesi'nden Burak Taşçı'nın haberine göre; Shiba Inu’de de tatsız seyir sürüyor. Düşük fiyatlı olması ve artacağına ilişkin manipülatif öngörülerle yön bulmak için çalışan Shiba Inu beklenileni sağlayamadı. Shiba Inu yüzde 14'lük değer kaybıyla 0,00002352 dolardan alıcı buluyor. 

YÜKSELEN YOK DENECEK KADAR AZ

En çok değerlenenler tablosunda manipülatif altcoinler yer alırken, bugün yalnızca 2 altcoinde hafif artış kaydediliyor. DATA yüzde 7 primle 0.08405 dolar seviyesinde olurken, ANC ise yüzde 7'lik primle 2.47 dolar seviyesinden satılıyor. 

DÜŞÜŞ LİSTESİNDE YOK YOK

Değer kaybedenler listesinde altcoinler lider olurken, RAD yüzde 33 oranında gerilemeyle 5.13 dolar, BETA yüzde 22 oranında gerilemeyle 0,49122 dolar, TFUEL yüzde 23'lük değer kaybıyla 0.1498 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

Bitcoin'de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Ünlü milyarderden şok eden açıklama: Kripto paralar yasaklansın önerisi!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Flaş haber! Dolar son bir ayın zirvesinde!

Ukrayna kriziyle Türkiye'de ekmek fiyatı 5 lirayı geçebilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön