18 / 04 / 2024

Bitcoin'de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Bitcoin'de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kriptoların devi olarak nitelendirilen Bitcoin'de dip dalgasını henüz mümkün olduğuna dikkat çekiliyor. Bu dönemde yatırım gerçekleştirecekler için çok ciddi alım fırsatlarının meydana çıkabileceğine dikkat çekiliyor.



Bu haftaya kadar tüm Bitcoin ve kripto para fenomenlerinin yorumlarında ATH’ler yani yeni tarihi zirve planlarının gündemden düşmediği görüldü. Ancak 2022 Ocak'ta Bitcoin ve alt coin'ler için ilk çeyreğin kanlı ve oldukça acılı bir dalgalanmayla tamamlanacağı öngörülenler arasındaydı. Hatta kriptoların devi Bitcoin’de 29 bin dolarlardan 43 bin 500 dolarlara yükselişte ikinci bir dip riskinin bulunduğuna dikkat çekilmişti. 

Bitcoin de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Yaşananlar FUD ve FOMO avcılığıyla herkese piyasada kilitleme operasyonlarının gösterdiği başarıyı gözler önüne serdi. Yani değerlenirken yükselişi kaçırma endişesi, değer kaybederken ise parayı kaybetme korkusu ile yanlış zamanda verilen kararlar aslında bu piyasaya yön verenlerin ekmeğine yağ sürdü.

Bitcoin de risk arttı mı? Yatırımcılar dikkat!

Peki kriptoların devi Bitcoin'i neler bekliyor? Şu an kripto paralara yatırım yapmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön